Kludne aj oboch.
Dembele dokazuje cely svoj pobyt v Barce, ze je mentalne na urovni 8-rocneho dietata. Rozbehnnut sa vie, rychly je, ale potom uz nevie co dalej. Je nepochopitelne, ze tu stale je. Je jednoducho slaby.
A ani Raphinha neukazal nic extra, aj ked to bolo xkrat viac, ako to, co tu predvadza zufalec Dembele....
S hráčom ako Dembele na špičku nebudeme mat, šancí už mal dosť a vieme, ako na tom je.. Raphinha by sa ešte mohol rozohrať, aj keď tiež to nikdy nebude extra kvalitný hráč.
Dúfam že Dembelé pôjde preč, už sme mali dosť problémov s ním za tie roky a čo ukázal? nič moc.... Raphinha má ešte dlhú zmluvu, treba mu dať viac času na ihrisku a určite ukáže viac ako Dembelé
Liverpool kúpil Gapka za 35melk??
To by som kludne predal ochoch a kúpil Gapka. Hoc by Raphinha šiel za 40-50m, Dembele za 50m a výbavene. Ku Gapkovi vytiahol jedného mladíka z Béčka a Depay do rotácie...ušetrené na platoch a zarobené 65melka...ale to som ja.
Manager na Fife, no v týchto časoch a v tejto finančnej situácii by som to sezónu aj dve, kľudne vydržal...
ako kupovat raphinu za 60m+ ci kolko(uz nepametam) a po jednej sezone ho predavat. to dokaze len barcelona. sak niesme ani v polke sezony a uz sa predava hrac. sak nehra vobec zle, akurat ma smolu a tympadom mu kus klesa sebavedomie, ale on sa do toho dostane. kolko sanci mal dembele oproti nemu? x nasobne viac....
raphinha by mal dostat sancu aj buducu sezonu. Je tu len pol sezony a moze sa este aklimatizovat a zlepsit. Dembele uz lepsi nebude plus treba si davat pozor na jeho spekulacie ked mu bude zase koncit zmluva.
Dembele dokazuje cely svoj pobyt v Barce, ze je mentalne na urovni 8-rocneho dietata. Rozbehnnut sa vie, rychly je, ale potom uz nevie co dalej. Je nepochopitelne, ze tu stale je. Je jednoducho slaby.
A ani Raphinha neukazal nic extra, aj ked to bolo xkrat viac, ako to, co tu predvadza zufalec Dembele....
To by som kludne predal ochoch a kúpil Gapka. Hoc by Raphinha šiel za 40-50m, Dembele za 50m a výbavene. Ku Gapkovi vytiahol jedného mladíka z Béčka a Depay do rotácie...ušetrené na platoch a zarobené 65melka...ale to som ja.
Manager na Fife, no v týchto časoch a v tejto finančnej situácii by som to sezónu aj dve, kľudne vydržal...