Je to najdôležitejšia vec potrebná k vyhratiu ligy, ktorá sa tiahne celou sezónou a je náročne si udržať formu cez takú dlhú dobu ešte keď ti do toho idú repre pauzy, ktoré vedia tie tímy vykoľajiť. Preto treba zbierať body stále hoc hráč niekedy horšie a niekedy lepšie.
Zasluzi si to pochvalu, urcite. Len kolko nam to vydrzi? Je pravda, ze ak budeme stale vyhravat, nikto sa nebude pytat ako. No neviem si to predstavit.
Podľa mňa tím vo forme je, len máme dlhodobo jeden nevyriešený problém - psychiku. Tím, ktorý by nebol vo forme by prvých 30 minút proti Atleticu nepredvádzal taký výkon. To bol extrémny futbal. Po góle sme sa však úplne zriekli snahy v tom pokračovať. Ano, Atleti tiež pridali a zatlačili nás, ale ak by sme pokračovali v tom, čo sa hralo do gólu, určite by to zatlačenie netrvalo do konca zápasu.
Podľa mňa najpodstatnejšia vec, ktorú ten tím potrebuje vyriešiť. Mentálne nastavenie.
Alebo sme jednoducho mali na ten futbal co sme hrali len 30 minút a Atletico hralo dosť stiahnuto, začali napádať vysoko, tlačili na Busquetsa a sme odišli zo zápasu
Mně furt příjde, že se tady jenom řeší jak hraje Barca a už ne to, že stejným dílem chce urvat ono vítězství i soupeř. Prostě Atleti změnili taktiku, zvedli presink, šli do toho víc po hlavě a na to jsme nedokázali patřičně zareagovat. Atleti nejsou žádná ořezávátka, hlavně u nich doma a prostě od té 30min hráli líp než Barca, není to nic o tom, že by naši hráči najednou přepli a přestali hrát fotbal a ztratili formu v jedné třetině zápasu, vždy je to o obou týmech a nakonec se prostě stejně počítá jen onen výsledek a je super, že zatím v lize zvládáme vítězně přetrpět i takovéhle těžké zápasy. Takže ano, Barca nezvládla na ten tlak úplně správně reagovat, ale neříkal bych, že je to prostě hlavně o nich, ale spíš o soupeři.
@maryann, přesně tohle jsem myslel... prostě do té 30minuty hrálo Atletico jiný fotbal, na který naši hráči byli dobře připraveni, pak po inkasovaném gólu jim přeplo a začali hrát jinak a to naše hráče zaskočilo a nedokázali držet krok se soupeřem, čistě proto, že byl v ten moment prostě lepší. Ano i psychické zesypání mohlo hrát roli, ale podle mě ne tu hlavní, spíš vedlejší, to spíš Atleti se nabudili. Ale těžko soudit.
ano, nas problem je presne to, ze ked super zmeni rytmus hry, tak zrazu neviem co a ako - xavi by potreboval najma pocvicit to, aby vedel dobre reagovat na vyvoj zapasu a aby vedel niektorym z hracov z lavicky uplne zmenit dianie na travniku...
@zdrojprijmov: to je pravda... co si pamatuju, tak se to fakt povedlo Xavimu jen jednou za jeho působení, zbytek jsme protrpěli, když soupeř výrazněji změnil rytmus hry
Presne ako napísal matewr. Plus by som dodal, že každý kto hral futbal na akejkoľvek úrovni tak vie, že v prípade že víde nejaká akcia, poprípade aj kľudne nejaký odraz alebo hocičo tak je mužstvo na vlne a hrá sa mu omnoho lepšie. Ja si myslím, že aj to mohlo zohrať úlohu, Atléti boli na vlne a cítili, že sa dá s tým zápasom niečo spraviť. Chvalabohu, že nám sa to podarilo "ubrániť".
Podľa mňa najpodstatnejšia vec, ktorú ten tím potrebuje vyriešiť. Mentálne nastavenie.
mali evidentne rýchlejší štart na loptu