Lebo Bellerin bol zadarmo a berie tusim najmensi plat v time. Alonso stal par milionov. Ferran nebol ziaden skvely hrac, za to vynikal v efektivite zakoncenia co teraz vyznieva neuveritelne. Keby si preniesol do Barcy aspon beznu efektivitu na prestup by sa pozeralo odlisne. Jediny prestup ktory nedaval zmysel je Raphinha na poziciu, kde hraje Dembele. Malo sa to riesit Di Mariom.
Also ako nahradnik za Baldeho je super. Aj teraz proti Atleticu Balde potreboval striedat a Alonso bol fajn.
Bellerin je ina debata a Torres, no tazka debata
toto je v barcelone klasika, jeden dobry zapas, a uz sa hraci vynasaju do nebies. ano s atleticom zahral vyborne, ale boli aj zapasy ked to bolo naopak. cim skor kupit praveho beka a hrat so stoperskou dvojicou Araujo - Kounde. nech sa konecne zohraju, lebo teraz hrame kazdy zapas s inou obranou, co pre obrancov vobec nieje dobre.
MUSÍM TO NAPÍSAŤ, LEBO UŽ SA NEDAJÚ ČÍTAŤ TIETO VAŠE J....É HEJTERSKÉ KOMENTÁRE...ALE NAJVIAC MA IDE O.....Ť Z VÁS ĽUDIA,Z TÝCH ROZÚM BRÁD!!! UŽ SA KONEČNE PREBERTE ĽUDIA,ADMIN JA SA ČUDUJEM,ŽE TO TU NEZRUŠÍŠ!!!
PREČÍTAM SI VY TUPCI ČLÁNOK A IDEM ĎALEJ...NIE ALE K....I MUSIA FURT KAŽDÝ ČLÁNOK HEJTOVAŤ!!! BODAJ BY SOM VÁS POSTRETÁVAL VY TUPCI KAŽDÉHO JEDNÉHO NIEKDE NA ULICI!!!!
Bellerin je ina debata a Torres, no tazka debata