Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
vzdy si cenim hracov z la masie viac, ako kupenych, ale Garcia ma nepresvedcil. vykonnostne nema na barcelonu. dobra rozohravka nezakryje fakt, ze je slaby vo fyzickych subojoch, je pomalsi, casto chybuje a dostali sme koli nemu vela golov.
Na hosťovačku by mohol ísť, stále si myslím že platný bude...
Zbaviť sa ho kým sa dá ?????
On sem ani nemal prísť, ale to bolo kydania keď už po prvom zápase som napísal, že je to atrapa na stopéra, ja niekedy neviem co ti ľudia na tých hráčoch vidia keď majú tonu videí a tých hráčov sledujú aj osobne a nevidia to co je zjavne - zaostáva vo všetkých podstatných defenzívnych činnostiach a ešte aj nie je vysoký
Je zaujímavé, že Pep Guardiola sa v prípade Érica a Ferrana sekol. Ale zase Soriano sa ich dokáže zbaviť, škoda, že práve my sme sadli na lep.
Guardiola v Garciovi videl potenciál. Ak je táto špekulácia pravdivá, tak aj jeho bývalý asistent Arteta ho teraz chce, ale slovenskí odborníci ho už dávno odsúdili a vidia ho ako neschopného. Nie je to zatial žiadny Araujo ani Koundé, ale niektorí si musia uvedomiť že nemožeš mať v tíme 5 svetových stopérov rovnakej kvality. Ak sa Garcia uspokojí s pozíciou 4-5 stopéra, ktorý bude nastupovať najmä proti slabším tímom, tak ja budem spokojný :)
Bylo,mi to od začátku divný,že Pep je pustil když splnovali něj vyšší naroky a snad by nedoporučoval do "svého " klubu nějaké Bečka