V tomto pripade sa niet comu cudovat. Barca ho kupila za 21 mil. za 2 rokysa nedokazal vyraznejsie presadit a teraz ani za pol roka v Milane. Ocakaval by si, ze AC zanho zaplati rovnaku sumu aku mal pred 2 rokmi?
Každý nás chce len ošklbať. Zdá sa, že ten talentovaný a Koemanom ospevovaný US holanďan až taký úžasní nie je a Xavi mal pravdu, keď vravel, že chlapec nerozumie tomu, čo je pozičná hra...
Typické pre Barcu. Pošlú hráča na hosťovanie a nie aby si to ošetrili tak, aby sa po hosťovaní nemusel vrátiť do Barce, ale každý jeden sa vracia a pritom nemá miesto a ani len šancu zahrať si v Barci. Aspoň keby sa boli pred hosťovaním s AC dohodli na povinnom odkúpení hráča čo i len za 10 melónov, aj to by bolo lepšie, ako sa teraz zasa starať a hľadať možnosti kto a či vôbec niekto ho bude chcieť kúpiť čo i len za 5 melónov.
Škoda že Road a fcbarcelona2018 nie sú vedení Barcelony. Oni by každého hráča predali za 100 miliónov. Neuveriteľní odborníci, nechápem že sa tým neživia.
Všade čítam že od leta má platiť pravidlo 4-1 pri nákupe nových hráčov. To znamená že by sme sa museli zbaviť 4 aby sme mohli kúpiť 1 ? Napr. Pavarda. Ak by sme chceli aj krídelníka, treba predať 8 hráčov? To ale nejako nevychádza....či? Vie niekto ako to presne je? Lebo tým pádom sú všetky tie prestupové články o letných nákupoch zbytočné.
väčší blud som nepočul. nie je to ani logicky možné aby to takto fungovalo. jedine ak dočasne pre nejaké kluby ktoré sú finančne v sračkách ako my. ale aj to sa mi nechce veriť
Skôr by mi to sedelo na platy.. Chces zaregistrovať hráča s platom 5 mil? Musis sa zbaviť hráčov s platom 20..co je vlastne Busquets ?
RB a náhrada za Sergia by měla bejt jasná priorita na léto