Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-01-25 09:07:34
No spíš než pandemie a výmluvy na krizi, zvlášť v tomhle segmentu, jde spíš o to, že jim ujíždí vlak a tlak konkurence. Je až moc streamovacích služeb a online rádií, než aby to tenhle kolos ustál....
2023-01-25 13:55:50
Masterkoo: Ja počúvam hudbu len v aute - rádio, manželka keď je doma sama - rádio, syn cez youtube. Ostatní spomínaní len rádio.
Priznám sa že moc na hudbu nie som, fenomén mať furt sluchátka na ušiach či všade pustenú hudbu mi nejako uniká - obvykle mi to priznám sa vadí. Keď sme u niekoho na chate tak som zvyčajne ten, ktorý sa snaží hudbu aj keď je len ako podmaz stišovať. Keď sme na chate u mňa tak ju vôbec pustenú nemáme. Kedysi áno, teraz už roky nie.
2023-01-25 14:12:39
Ja chodím na koncerty a albumy kapiel si zbieram v originále, takže žiadne spotify mi netreba a ani nezaujíma...v práci si radšej pozriem ,pustim koncert alebo film, než nejaký podcast... celé spotify mi je ukradnuté ako značka
2023-01-25 15:57:13
Tam jde o to, že Spotify nedokáže monetizovat svůj současný business model. Oni generují mraky tržeb, ale léta žádný zisk. Podívejte se na jejich účetní výkazy: https://finance.yahoo.com/... tržby, EBIT, EPS...klesající cena jejich akcií odráží tyto skutečnosti.

Tam bude muset dojít k radikální změně strategie, jinak brzo na trhu nebudou. Zatím to drží nad vodou ochota investorů.

Aby se snimi nakonec Barca ještě o nějaký love nesoudila, za to pěkný logo na dresu a v názvu staďáku :D:D:D