Hral si niekedy futbal Ty mudrc? Dokonalé rozcvičenie pred zápasom a zahriatie svalstva je základ, aby si hráč nenetiahol sval. Dembovi sa to stávalo predtým pravideľne, ale teraz nám bude chýbať, lebo ostatní útočníci až na Roba sú nuloví. Hlavne s MU bude citeľná jeho absencia.
Dembelé sa mi nepáči odkedy vyjeb..l s Barcou s spolu jeho agentom,naťahovali čas pri zranení,predĺžení zmluvy,chceli veľké peniaze....na to ste už zabudli?A áno teraz dobre hral 2-3 zápasy, ale väčšinou čo robí?zamoce sa do vlastných nôh, strieľa na tribúnu,nepremení šance
Co konkrétně píše za blbosti? A i kdyby, tak proč by měl fandit Reálu? Jakože mu nesedí 1 hráč a kvůli tomu jo?? Dít to působí hrozně dětinsky. Spíš nez útoky tohoto typu pojďme vecne argumentovat, ať to má nějakou úroveň...
Za mě Dembovi hraje do karet naše situace na přestupovem trhu, jeho konkurenti v týmu aj podle všeho dobré vztahy v kabině i s trenéry nadruhou stranu je též pravda co píše Mondeo a asi bych počkal co to zranění a na tu smlouvu zatím nespěchal.
Na měsíc je to pro nás obrovská rána. On je jedinej kdo umí 1vs1 a dokáže pozvednout celej tým. Vůbec nevím jak teď budeme hrát. i ten Depay je víc gólovej než Ferran a Fati je po těch zraněních hrozně soft.
Ja si takisto myslím, že to je obrovská rána. Náš najlepší krídelník, dovolím si povedať, že aj ofenzívny hráč bude chýbať na rozhodujúce zápasy sezóny. ( Betis,Sevilla,Vilareal, ManU,ManU,Valencia,Bilbao)
Za mě Dembovi hraje do karet naše situace na přestupovem trhu, jeho konkurenti v týmu aj podle všeho dobré vztahy v kabině i s trenéry nadruhou stranu je též pravda co píše Mondeo a asi bych počkal co to zranění a na tu smlouvu zatím nespěchal.
V létě potřebujeme RB, náhradu za Sergia a pořádný levý křídlo