On hviezdou nebol, to z neho spravili akurát tak fanúšikovia. Podobne ako Depay, či Garcia.
Otázkou ostáva, prečo sa mi tak nedarí? A nie je sám. Torres, Raphina, Kessie, Garcia. Lewa sa začína vytrácať, teda nedokážu mu prihrať. Čo je problém zálohy a krídel.
Aj keď momentálne nehráme na zodpovedajúcej úrovni, ale Barca na hráčov kladie tie najvyššie nároky a v celkovom kontexte (história, fanúšikovia, ciele, legendy klubu, atmosféra, očakávania od hráča, náročnosť po športovej stránke,...) jednoducho hráč musí byť neskutočne psychicky odolný, aby sa dokázal v Barce presadiť.
Najvyššie nároky na hráčov má aj Real, Liverpool, Bayern, City, Arsenal, aj Dortmund atď... Ako je možné tam nemajú toľko psychicky ubitých hráčov ako v Barcelone? Ako je možné, že väčšina hráčov po odchode z Barcelony v normálnom veku sa dokáže zlepšiť? Ako je možné, že väčšina hráčov po príchode do Barcelony ide výkonovo postupne dole? Ako to, že väčšina hráčov, čo ide do iných veľkoklubov ide buď hore, alebo si dokáže udržať svoj štandard?
Povedz mi hráča, ktorý za posledné roky po odchode zažiaril. To ma fakt zaujíma. Jediný kto ma napadol je Thiago,ale ten odchádzal veľmi mladý a nie preto, žeby na to nemal ale v tom čase bola obrovská konkurencia.
Dalšie odchody : Lenglet, Emerson - im to nejde ani v Tottenhame
Coutinho - slabota
Umtiti - hrá v poslednom mužstve Serie A
Dest - ten hrá to isté čo v barcelone
Vlastne problém máme na krídlach úplne ...raphina nehrá za čiastku za ktorú prestupoval ...ferran tak isto...fati nehrá na plat ktorý dostáva....ale jednoznačne najhorší je dembele za tie extrémne peniaze jednoznačne najhorší obchod v našom útoku ( nerátam hráčov ktorý sú už preč ) .....otázka znie aká môže byť prestupová cena za ferran môj odhad maximálne 20 M
Otázkou ostáva, prečo sa mi tak nedarí? A nie je sám. Torres, Raphina, Kessie, Garcia. Lewa sa začína vytrácať, teda nedokážu mu prihrať. Čo je problém zálohy a krídel.
Dalšie odchody : Lenglet, Emerson - im to nejde ani v Tottenhame
Coutinho - slabota
Umtiti - hrá v poslednom mužstve Serie A
Dest - ten hrá to isté čo v barcelone