Ten chalan je len ďalší preplatený úlet.
Nieje hodný peňazí, ktoré za neho bude Atletico pýtať (aj vzhľadom na sumu, čo do neho investovali) a ani platu. Lebo pochybujem ze bude ochotný ísť výrazne dole
Hmmmm naco...nepoucili sme sa ? Dalsi hrac co u nas nebude mat idealnu poziciu...do 4-3-3 to nie je ani kridlo, ani hrotak...navyse s Atletikom by som najblizsich 10 rokov uz ani obchody nerobil
Teraz hrame na 4 zaloznikov, respektive na jedno falosne kridlo a funguje nam to lepsie. Ja na trhu aj tak nevidim ziadne lave kridlo hodne zakladu v Barcelone (jedine ak by Rashford nepredlzil pri tejto forme). Na dalsiu sezonu by som ostal pri tej formacii, Felix by v nej mohol hrat na Gaviho mieste ktory nemoze hrat kazdy zapas a budeme ho potrebovat aj na inej pozicii. Urcite radsej ako taky Carrasco.
Podpisal by som Thurama ako nahradnika pre Lewu a zaroven ako golove LK do 433 proti slabsim klubom. A niekto do zalohy, idealne Gundogan. Plus pokryt tu Gaviho poziciu este teda.
Já tady v tom případě nebudu souhlasit …. Ten kluk talent rozhodně má ( narozdíl od Ferrana ! ). Ale hrát za Atlético pro něho není, tam s těma vygumovanýma bezmozkama ! Věřím tomu, že u nás by rozkvetl a byl by platným hráčem do základu ! Což obzvlášť v útoku by pro nás byla třeba ! Bral bych ho všema 10ti, ať si nechají Carasca a vezmem Félixe :)
Presne, mne vždy bolo ľúto keď som ho videl hrať za Atlético. On sa vždy aj snažil ísť 1vs1 do protiútoku mal dobré momenty, ale ten defenzívny štýl Atlética mu vobec nesedí. Má veľmi dobré momenty. Ja si myslím, že už v Chelsea si chytí teraz, a nečudoval by som sa keby ho budú chcieť kúpiť cez leto. Ja by som bol rád za neho. Len je nevýhoda, že jeho najlepší post je podhrot, ktorý sa v Barcelone nehrá.
Felix je podhrot, prípadne ten stiahnutejší útočník v systéme na 2 útočníkov, alebo ten najofenzívnejší záložník. V systéme 4-3-3 s 1 DM preňho nie je priestor, dopadme to ako s Griezmanom. Keby sa hralo 4-4-2, 4-2-3-1, 3-5-2, tam si ho viem predstaviť.
Podľa správ zatiaľ to vyzerá tak, že Simeone po sezóne končí. Voľný je Tuchel, možno aj Conte bude. 2 tréneri, čo by vedeli pracovať s tímom po Simeonem. S odchodom by sa až tak ponáhľať nemusel.
My v podstate hráme 4-4-2 respektíve 3-5-2 ( keď útočíme). V zadu zostáva Kounde,Aruajo,Christensen
Pedri,Dejong,Busquets,Gavi,Baldé
Dembelé,Lewa
Ak je napísaný Gavi(Pedri) ako krídlo, tak hrajú vačšinou viac v strede,čím máme prevahu v strede zálohy a Baldé je v podstate falošné krídlo.
Ale chápem tvoj point, že Felix sa nehodí do systému
Lenže Xavi chce krídla, čo budú rozťahovať hru a chce hrať 4-3-3. Takže Felix tu miesto nemá.
Kounde nie je dobrý dopredu, preto ostáva vzadu, lebo vpredu prd spraví.
Kounde zostáva vzadu preto aby zaisťoval Dembelého pri prípadnej jeho strate nie preto, že by do predu nič nevymyslel. Útočenie krajných obrancov nieje žiadna veda, prečísliť súpera a hladať v 16ke hráča. A to si myslím, že by Kounde v pohode zvládol.
Nieje hodný peňazí, ktoré za neho bude Atletico pýtať (aj vzhľadom na sumu, čo do neho investovali) a ani platu. Lebo pochybujem ze bude ochotný ísť výrazne dole
Podpisal by som Thurama ako nahradnika pre Lewu a zaroven ako golove LK do 433 proti slabsim klubom. A niekto do zalohy, idealne Gundogan. Plus pokryt tu Gaviho poziciu este teda.
Podľa správ zatiaľ to vyzerá tak, že Simeone po sezóne končí. Voľný je Tuchel, možno aj Conte bude. 2 tréneri, čo by vedeli pracovať s tímom po Simeonem. S odchodom by sa až tak ponáhľať nemusel.
Pedri,Dejong,Busquets,Gavi,Baldé
Dembelé,Lewa
Ak je napísaný Gavi(Pedri) ako krídlo, tak hrajú vačšinou viac v strede,čím máme prevahu v strede zálohy a Baldé je v podstate falošné krídlo.
Ale chápem tvoj point, že Felix sa nehodí do systému
Kounde nie je dobrý dopredu, preto ostáva vzadu, lebo vpredu prd spraví.
To treba zmeniť, možno by sme ho mohli dať na stopéra. Prípadne pravé krídlo, tých máme málo.