Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-02-01 16:45:38
Stále vravím, že je neprijateľné, aby súťaže v rôznych krajinách pod hlavičkou tej istej organizácie mali rôzne pravidlá. Generuje to nerovnomerné podmienky pre kluby, ktoré navzájom súťažia.
2023-02-01 16:48:46
Nič viac a nič menej, len to, že dopujú klub tým, že doň nalievajú peniaze, ktoré klub nevytvoril na míňanie, a to ohrozuje životaschopnosť klubu, ak akcionár odíde. Po druhé, podľa nášho názoru ide o podvod.
Súhlasím ?
2023-02-01 17:40:45
tento sport potrebuhe reset celkovo lebo fotbal sa stal sportom kde uz je to len o tom kto ma ownera milionara... ocom je premier league napr ta top 6 kto vsetko je tam chelsea arsenal united city liverpool spurs no a teraz sa pridal aj newcastle... co klub to milionar co to tam dotuju... la liga Barca Real a este Atletico aj ked ja mam rad Barcu a Barca aspon mala a ma dost odchovancov aj ked kupuju tiez za velke peniaze... potom tu je ligue 1 tam je zase PSG a potom seria a ktora "upadla" lebo okrem Juventusu tam uz nemaju tolke peniaze ako urcite ich maju dost ale urcite o dost menej ako v top 6 v premier league.... no a potom je tu bundesliga kde je to zase len o Bayerne.. tento sport uz davno stratil vsetko... je to cisto o milionaroch a ich klube kde si poskupuju kazdeho dobreho hraca.. dnes sa uz neda zbudovat klub co bude hrat o ligu alebo trofeje lebo pride chelsea alebo city alebo real alebo united alebo psg a poskupuju vsetko co sa da... hracom sa necudujem ze tam prestupia sanca na trofeje no a ten plat... ale ocom je dnes fotbal o 10-15 kluboch co maju 100vak mil na a skupuju si vsetko dobre od ostatku... a potom su tu international fans a 90 percent fandia komu no len klubu co ma peniaze ... naco budem fandit klubu co nema sancu vyhrat trofej lebo nema za sebu milionara co tam vsetko poskupuje ze... je to skoda ze toto uplne zabilo tento sport ... fotbal je uz len hracka pre milionarov ... sledujem aj hokej napr nhl neviem presne do detailu ako to tam funguje ale urcite je to 100 krat lepsie ako vo fotbale .. tam je to fakt sranda pozerat ked ide play off moze to vyhrat ktokolvek.... vo fotbale dnes 9/10 vyhra ligu alebo LM len klub co ma bohaca za sebu.... uplne to znicilo tento sport a kompetitivnost v nom....
2023-02-01 17:51:26
Len tak ma zaujíma prečo rozhodnutie čo si klub môže/nemôže dovoliť nemôže ostať v rukách samotných klubov. Prečo sa do toho Tebas mieša. To by mala byť vec klubov a liga by ich v tom nemala obmedzovať.