Dúfam, že sa Lewa v nasledujúcej dobe nezraní ani nedostane ďalší trest, lebo by to Fatiho zase zbrzdilo a posunulo 2 kroky dozadu lebo by musel znova hrať na tom hrote kde je ešte márnejší než na krídle.
za 90 melkov okamžite ! peniaze potrebujeme a neviem či si ten chlapec za par golov zaslužil čislo 10 a už vôbec nie take peniaze ! su 2 hrači čo nas ťažia pre plat Alba a Fati
Keď dajú dobre peniaze tak prečo to nevyužiť..je mladý, možno perspektívny, ale ja nevidím že bude čo i len člen základu a koľko šancí ma ešte dostat? Sak on ma základné problémy a to nie je zranením
Ja by som ho poslal skôr len na hosťovanie, úplne mimo španielsku ligu, napr. do Talianska alebo Francúzska, kde by mal istú minutáž a zároveň by na neho nebol vyvíjaný tlak zo strany kluby, ktorý hrá o trofeje, aby si zodvihol sebavedomie.
Obávam sa, že ak by prestúpil na trvalo, tak pri našom šťastí by to dopadlo tak, že by chytil skvelú formu o nejaké 2 až 3 roky a vystrelil by znovu a potom by ho chcela Barca znovu kúpiť, keď bude mať cenovku 80 mil a viac.
Obávam sa, že ak by prestúpil na trvalo, tak pri našom šťastí by to dopadlo tak, že by chytil skvelú formu o nejaké 2 až 3 roky a vystrelil by znovu a potom by ho chcela Barca znovu kúpiť, keď bude mať cenovku 80 mil a viac.