Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-02-04 10:26:11
Neviem, ci je Dani vinny a co presne spravil, ale toto vsetko nic nedokazuje. A usvedcit niekoho mozeme len na zaklade jasnych a hlavne fyzickych dokazov. A aj keby sa dokazalo, ze k sexualnemu kontaktu doslo, treba o dost viac, aby sa potvrdilo znasilnenie. To, ze mal Dani "sexualne umysly" nic nedokazuje. Ked sa tu povodne hovorilo o 47 sekundovom videu a mne sa zdalo, ze postup sudu nebol uplne "koser", logicky som sa postavil na Daniho stranu (lebo ako podozrivy ma stale urcite prava), no teraz som nestranny a cakam. Zial, nie je iste, ci pravda vyjde najavo a ci vysledok bude vobec spravodlivy.
2023-02-04 10:28:03
Je mi to líto Danieli ale půjdeš na pár let bručet...nejseš ostatně první legenda z Brazílie co má zkušenosti z Kriminálem. Ač legenda Barcelony, prokázal si že do civilizované společnosti momentálně nepatříš.
Jen si říkám že je to v současnosti dost nešťastné pro jméno a značku FC Barcelona......Alves v base...Rosell nám tu mluví o kondomech a vazelíně..Měli bychom si uvědomit že jde o dobré jméno celého klubu!
Stejně jako policisté nebo vojáci ve službě i mimo se musí chovat odpovědně, jelikož reprezentují celý sbor a jeho dobré jméno.
Tady trpí jméno Barcelony a její značka
Banana35 Premium
2023-02-04 11:42:00
Jednou čert navždy čert
2023-02-04 15:18:52
Spomeňte si na Ronaldovu aféru z ktorej sa nakoniec vylízal po mimosúdnom vyrovnaní. Nemyslím si, že je Dani svätý, ale už to,že tie baby prijali návrh ísť do súkromnej časti diskotéky museli vedieť o čo ide. Nakoniec prečo si poriadne nezarobiť !