Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Radši zatím nechat.
mat takeho kvalitneho hraca na lavicke je velmi dobra vec. ci uz pri moznych zraneniach, alebo na rotaciu v nahustenom programe. nema zmysel ho predavat za drobne, ako sme to spravili s Depayom. pri Dembeleho zraneni by bol Depay po Raphinhovi momentalne najschopnejsie kridlo
A akože ti z Interu tiež nech rozmýšľajú Kessie je dobrý hráč a ma 26 a Brozovic ma 31 a ja by som povedal ze naše vedenie šlo pod cenu
V Interi neboli šokovaní, oni padli na hlavu.
Predat jedine keby sa nasli nejaky hlupaci a zaplatili by nejaku prestrelenu sumu inak nechat urcite ja verim ze sa moze chytit
Kvalitný hráč určite si ho nechať ma aj vek dobrý môže Barce pomôcť do rotácie lepšieho asi nekupime
Že majú (Kessie a Brozovic) inú trhovú hodnotu ? ... neoficiálne podľa transfermarketu majú obidvaja 35 mega pričom sa jedná o 26 vs 30 ročného hráča. V takej výmenne by sme im dávali Kessieho ešte pod cenu.
Netajím, aj ja som sem asi pred mesiacom písal, že je treba ho predať ale...keď si premietnem posledné jeho výkony asi z troch zápasov, tak teraz veru by som ho nepredával. Uvedomujem si, že si se...m sám na hlavu vzhľadom k tomu čo som napísal pred mesiacom, ale momentálne sa mi zdá byť v pohode a hlavne v oveľa lepšej forme ako predtým!