Ak je možnosť tak by sme po Thuramovi určite mali ísť. Rýchly hráč, schopný hrať aj na krídle aj na hrote navyše vysoký, takže použiteľný aj ako žolík ku koncu zápasu.Navyše zadarmo.
Sledovanosť zápasov UEFA v tomto týždni:
Barcelona vs. Man. United - 116 miliónov
PSG vs. Bayern - 47 miliónov
Dortmund vs Chelsea - 13 miliónov
Messi ma byt na prvom mieste v prestupovych cieloch. navrat Messiho privedie Barcelone dalsie miliony fanusikov. taka chelsea sa pohybuje na spicke kluboveho futbalu uz roky a aj tak ma oproti barcelone ovela menej fans. urcite je to aj preto, ze dres barcelony obliekal najlepsi hrac, aky behal po zelenych travnikoch
fanusikovia = sledovanost = peniaze
keby isli peniaze z predaja dresov priamo klubu, tak sa stavim, ze len z toho by sa zaplatil messiho plat a este by ostalo
nepochybujem ani o jeho sportovom prinose. je stale jednym z najlepsich na svete. na majstrovstach priviedol svoj tim k najcennejsej trofeji a bol najlepsi hrac
Zatial nechat tam Koundeho je tam lepsi ako na stoperovi- vid posledna 2 zapasy Koundeho na stoperovi tam su Araujo a Christensen jednoznacne pred nim.
Barcelona vs. Man. United - 116 miliónov
PSG vs. Bayern - 47 miliónov
Dortmund vs Chelsea - 13 miliónov
Messi ma byt na prvom mieste v prestupovych cieloch. navrat Messiho privedie Barcelone dalsie miliony fanusikov. taka chelsea sa pohybuje na spicke kluboveho futbalu uz roky a aj tak ma oproti barcelone ovela menej fans. urcite je to aj preto, ze dres barcelony obliekal najlepsi hrac, aky behal po zelenych travnikoch
fanusikovia = sledovanost = peniaze
keby isli peniaze z predaja dresov priamo klubu, tak sa stavim, ze len z toho by sa zaplatil messiho plat a este by ostalo
nepochybujem ani o jeho sportovom prinose. je stale jednym z najlepsich na svete. na majstrovstach priviedol svoj tim k najcennejsej trofeji a bol najlepsi hrac