Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-02-24 09:42:21
Mimo temu ale zaujimalo by ma preco rozhodcovia nastavili iba 5minut ? V druhom polcase Boli dva goly a minimalne dve dlhsie prerusenia kvoli osetrovaniu..
2023-02-24 09:45:45
Kessie prvy gol bola jeho strata. A obecne mi pride ze zle prihrava pod tlakom
2023-02-24 10:01:25
Kounde, Raphinha a Roberto najslabší. Fati absolútna tragédia.
2023-02-24 10:39:53
Jediní, ktorí niečo poriadne hrali boli Araujo a Balde, Raphinha sa tiež snažil, ale nič z toho (ale aspoň vystrelí na bránu), zvyšok síce občas záblesk niečoho futbalového, ale celkovo nevýrazný alebo hrali až podpriemer. Tak sa ťažko vyhráva.
2023-02-24 10:39:57
Lewa veľmi slabo. Pamatám si po zápase proti Espanyolu na začiatku roka som písal, že Lewa hrá zle. Vtedy ste ma tu išli ukrižovať, že tak isto hral aj v Bayerne. Hrá veľmi tažkopádne, lopty mu odskakujú, vo veľkých zápasoch je neviditeľný. Dúfam, že cez leto pojdeme po tom mladom brazílčanovi, konkurencia by mu veľmi pomohla.

Kounde hrá takisto zle, ale ten nehrá vo svojej pozícii. Smutné je že nemáme alternatívu.
A podľa mňa presne toto rozhodlo dvojzápas. Nemáme široký káder. Vypadne 1-2 hráči 1 zo základu je bez formy a reálne nemáme alternatívu.
Vo všeobecnosti sme odohrali dobrý dvojzápas proti týmu s najlepšou formou. Ideme správnou cestou, ak by sa dalo cez leto posilniť na pravom obrancovi a na hrote. Jedného záložníka.
2023-02-24 10:56:08
Naša lavička je dlhodobo slabina na lavičke Torres, Fati, Alonso a Alba hráči co majú to lepšie za sebou alebo ani nikdy nemali, nedokážu urobiť rozdiel, zamotat trénerovi hlavu proti Cadizu to stačí ale keď príde intenzita, rýchlosť a kondícia tak sme úplne mimo - sterilita na držanie lopty keď máme na všetko čas je preč keď ten čas nemáme a sme mimo..žiadny plán B, či C neexistuje..ti hráči sú nauceni kombinovať ale keď to nejde tak nie je hanba odkopnut loptu 20m od brány, sformovat sa a nech hra super do bloku, nie my si prihrávame nezmyselne lopty, prídeme o ne a super ma loptu v okolí šestnástky, hra zálohy je v 90percent otrasná žiadna ponukova činnosť, Lewa hra 25m od brány v šestnástke je sám ako kol v plote a keď ma konečne šancu tak mu zoberie gól Fati
2023-02-24 12:02:02
Prehrali sme,ale som spokojný s výkonom,nemáme sa za čo hanbiť,prístup hráčov,taktika,súper bol lepší,ale veľa nechýábalo,aby sme to vyhrali my-a to sme hrali bez 3 kľúčových hráčov.
Ďakujem hráčom za veľmi pekný zážitok.Smerujeme s našim novým tímom evidentne k lepším časom.
Vamos Barca!!!
2023-02-24 12:26:13
Bojovali až do konce, křivdil bych jim kdybych řekl že ne, jediný co chybělo tak ta myšlenka v útoku, ale bez Pedriho a Gaviho to je těžký, ale jednu jedinou věc fakt nechápu, proč tam Xavi nedal toho Albiča, věřím že s ním by jsme možná vyhráli.
2023-02-24 12:28:05
Raphinha a Lewandowski, včera naši najslabší hráči. Už som to tu písal, ale Lewandowski mi stále viac a viac pripomína Suáreza z posledných dvoch sezón v Barci. Lopty sa od neho odrážajú, technika takmer žiadna, nevie sa vôbec presadiť v pokutovom území a pri každom dotyku súpera je na zemi a rozhadzuje rukami...presne ako Suárez. Ja mám taký pocit z neho akoby mu chýbala kondička.
2023-02-24 13:13:32
Keby som nevedel aký zápas sa včera hral tak podľa komentárov by to bolo finále LM a prehrali sme minimálne 0 - 6. A miestne odborné podtatranské konzílium by vyhodilo minimálne polovicu týmu aj s trénerom, vrátnikom a upratovačkou. Asi by si bolo treba uvedomiť, že klub má stále finančné problémy a mužstvo navyše prechádza prestavbou. Z tohto dvojzápasu si treba vziať ponaučenie do budúcnosti a snažiť sa eliminovať chyby a nedostatky, ktoré sme si všimli.
Včera to bol zápas dvoch rozdielnych polčasov. V prvom sme jasne dominovali a v druhom mali zase kontrolu nad zápasom United. Naši robili včera čo vedeli, no v druhom polčase sa naplno ukázala absencia dvojice Pedri - Gavi. Teda najmä Pedriho, pretože nám chýbal hráč ktorý by v ofenzíve dokázal niečo vymyslieť. Určite by sa nad tým malo vedenie zamyslieť a buď by mal dostať šancu niekto z mladých hráčov napr. často spomínaný Pablo Torre alebo by sme v lete mali priviesť niekoho kreatívneho do zálohy, ideálne do rotácie s Pedrim. Samozrejme bude treba riešiť aj situáciu na krídlach, pretože ich výkony sú také aké sú.
2023-02-25 19:03:05
Z odstupom času, ale nedá mi nereagovať. To, že cez Manchester nepostúpime som tu už písal a preto som vôbec nebol sklamaný, hoci šanca aj keď malá na postup bola. Roberto nehral vyslovene zle, ale ani dobre. Hoci je univerzál na krídle nikdy nehral a bolo zrejme, že si nevie nájsť priestor v ktorom sa má pohybovať. Keby bol Xavi zariskoval a dal na LW Baldeho a na LD Albu mohlo to priniesť viac pohybu do útoku. Potom sa nemožno čudovať, že Lewa je úplne bezmocný. V Bayerne nikdy nebol konštruktívny hráč a už vôbec nie driblér. Bol tam na strieľanie gólov a na to mal vždy perfektný servis. Tak nečakajme, že bude robiť sám zázraky. Napriek tomu si myslím, že sme zaznamenali určitý progres, ale na Európu objektívne nemáme zvlášť ak nehrajú niektorí kľúčoví hráči. Je treba riešiť krídla, to nakoniec každý vie. V zápase sa mi páčil FDJ ktorý odviedol neskutočne veľa dobrej práce.