Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
kluc Premium
2023-03-28 10:09:01
Ešte sezónu by mohol vydržať, na lavičku je dobrý
2023-03-28 10:15:44
Správne a to isté treba urobiť aj s Albom. Prepáčte, ale už obaja neplníte také dôležité úlohy, aby ste mali 2. a 4. najvyšší plat v tíme. 10-15 rokov poberáte vysoký plat v prvom tíme, tak jeden extra rok s nižším platom by nemal robiť problém. Obaja ste tvrdili, že si tie platy znížite, aby mohol Messi prísť. Ja osobne by som na ich mieste tak urobil, keďže s Messim by bola šanca aj na LM a úprimne nie je lepší záver kariéry ako s trofejami (to stojí za všetky peniaze). Na futbalovom dôchodku si už z tých peňazí ďalší titul nekúpia. Xaviho odchod s treble bol top. Škoda, že to nevyšlo ani Iniestovi, ten chcel strašne ešte jednu LM.
2023-03-28 10:25:00
to iste treba urobit s kazdym hracom. ako som pisal pod inym clankom. spolu s vedenim, ktore by malo ist prikladom, by sa vsetci mali uskromnit. a s tymto odkazom vypisat zbierku na dlh. za 2 roky sme zdravi
2023-03-28 10:26:28
Neplatí náhodou pravidlo že nová zmluva nemôže byť o viac ako polovicu menšia než stávajúca?
2023-03-28 10:27:57
Aj ked je spolocne s Lewom najnenahraditelnejsim hracom v kadri 7-8 m je standardny plat ktory ho nemoze urazit.
2023-03-28 10:51:31
Obesit toho, kto mu také peniaze podpísal! Toto v reale ani v City nie je, jedine v PSG sa to môže stať..
2023-03-28 10:56:17
Je to sranda, FDJ bol masírovaný z každej strany, že si má znížiť plat, inak ho predajú. Ale Busquets? Mal sa vyjadriť na začiatku sezóny, či má záujem ostať. Že sa vyjadrí po MS. Prešli MS a Busquets ticho, nové ultimátum do začiatku prestupáku v zime. Busquets stále ticho, žiadna aktivita. Prestupák skončil, Busquets drží bobríka mlčania. Odvtedy už boli ďalšie 2-3 termíny, dokedy sa mal Busquets vyjadriť, či má záujem pokračovať a stále nič, že on čaká na Barcelonu, že nedostal žiadnu ponuku. Čo kurňa robí vedenie klubu? Dokedy si nechá skákať po hlave? V každom inom klube by už hráč po prístupe ako Busquets bol buď predaný, alebo by leštil lavičku a hral za neho jeho náhradník.
2023-03-28 11:40:24
30m ročne má Busquets ??? Česť jeho kvalite a to čo spravil pre nás ale …. 30 mega ??? To sme sa čo zbláznili ??