Stále je to v poslednej dobe náš najlepší útočník. Raphinha sa včera snažil ale treba povedať že Camavinga odohral výborný zápas a pre Raphinhu to tak bolo náročné. Obzvlášť keď na druhej strane nebolo žiadne krídlo a na hrote bol Poliak ktorý bol nebezpečný jedine tým že som mal strach že pri Tom neustálom rozhadzovaní rukami vypichne niekomu oči.
Suhlasim s micines. Raphinha sa snazil, to sa musi uznat. Ale podla mna neurobil jeden priamy prienik, vela jednoduchych prihravok pokazil... Celkovo nic velke nevyprodukoval. Celkovo sa myslim nedaju jeho vykony porovnat s Dembelem. A to som nebol velky zastanca Dembeleho, ale na zaciatku tejto sezony bol o niekolko levelov vyssie ako je teraz Raphinha.
A neviem ci sa to zda iba mne - ale od MS mam pocit ze Kounde hraje o level horsie ako na zaciatku sezony. O nom sa vacsinou nehovori, kritika pada na inych, ale ked si ho vsimam, nieje to najlepsie. Na pravom obrancovi nic nevymysli, hra iba na istotu, taktiez kazi. A ked je na stoperovi tak mam stiahnuty zaludok ked nieco ide cez neho, pride mi neisty, robi chyby, pozicne nestiha... Pride mi ako taky Roberto, "univerzal", ktory by mal ale hrat iba v situaciach ako vcera, ked ti "lepsi" su zraneni alebo vykartovani...
Ale moze to byt iba moj pocit.
,,ak porovnáme známku,,,Terstegena a Koundeho,tak ten kto znamkoval toho obrancu,asi mal ružové okuliare a tiež,,Fati,Ferran,Garcia,,,..to bol katastrofálny výkon,že ešte vôbec držíme/platíme/,, takéto lemry,,,🥱⚽
Xaviho obrovské taktické chyby. Stiahnuť Kessieho veľká chyba Nechať tam Roberta so žltou kartou a Gaviho a poslať hore Fatiho 🤦♂️ mam pocit akoby Xavimu niekto prikázal ze Fati proste musí hrať. Veľmi zle rozhodnutie. Ferran ďalšia tragédia.
A je mi ľúto Lewu strašne tvrdo na neho hrajú a nepisaku nič na neho kým ho nedolámu.
Škoda snáď to v Lige nejako uhráme ale bude to ešte ťažké.
Držím palce Barca ✊️
lewa si za to môže sám -- nestrieľa z prvej, keď je cesta na bránku voľná, zasekáva dovtedy, kým mu ktosi do strely neskočí, navyše keby si vedel loptu spracovať, mohol by dávať aj trikrát toľko gólov, čo dáa
Co Ty trepeš. Spracuváva loptu a Militao do neho nabehne od zadu kolenom do chrbta. To je akože Lewiho chyba ???
A ten kreten ani faul neodpiska.
Alaba čistá ruka a ten kreten nič ... 🤦♂️
trepeš ty, b...o, áno, faulujú ho, ale nie celý zápas, a tú ruku si si vymyslel, trafila padajúceho hráča, ruka nešla proti lopte, kúp si zváračské okuliare -- militaov faul bol brutálny
jazyk, ktorý používaš, svedčí o tom, kto je ten, o kom píšeš, naozaj so mnou nediskutuje, som v tejto rubrike vyknutý na inteligentných diskutérov, tam nepatríš
btw Ferranovi uz lopta mam pocit normalne prekaza... nerozumiem ako niekto moze takto zabudnut hrat futbal. Velmi som ho nevidel hrat za city, ale ked ho tam mal guardiola, asi ten chlapec nieco dokaze. Ale toto co predvadza u nas, to je hodne druhej ligy... rychlo predat kym ma nejaku hodnotu
Vsetci si zasluzia nizske hodnotenia, a aj Xavi. Nikto ho tu nespomina, no takuto prehru si fakticky nepamatam. Keby islo o ineho trenera, napr. Koemana, uz by tu lietali nadavky, atd. My sme totizto neprehrali, my sme dostali doma vyprask. Hanba.
Nechápem ako môže Gavi dostať najvyššiu známku. On je tak premotivovaný, že mu pri každomstrete s proti hráčom hrozí vylúčenie. Iba bojovnosť nestačí. Ani jeden presný pas., nič
radšej sa budem pozerať na "premotivovaného" Gaviho, ktorý nechá za klub na ihrisku aj dušu, ako na Roberta, Fatiho, Torresa atď., ktorí prídu na ihrisko v 60. minúte a vyzerajú, ako keby v ten deň hrali už dva zápasy.
Hlavně stále rozhodí aj sám seba s tými diskusemi co stále vede s rozhodčím a protihráči . Furt něco namieta furt. Toto nemám rád na hráčoch a je mi jedno že je to náš hráč .
Mimo téma: Moriba může Barceloně přinést nějaké peníze.
Dvacetiletý guinejský střední záložník, který aktuálně hostuje ve Valencii CF, po sezóně pravděpodobně znovu opustí RB Lipsko. Není jisté zda se bude jednat o další hostování či přestup, ale v příští sezóně oblékat dres Lipska s velkou pravděpodobností nebude. V případě přestupu zinkasuje FC Barcelona 10% s přestupní částky.
Ředitel Lipska Max Eberl o Moribovi: "Nechci žádného hráče, který nechce hrát za Lipsko," řekl LVZ-Talk.
Títo "fans" by si uz mohli zvyknut na to, ze El Clasico bolo, je a vzdy bude o malých detailoch kvoli / vdaka nesmiernej kvalite oboch timov. Tak ako predchadzajuce 3 vyhry ani vcerajsi zapas nebol jednoznacny a misky vah sa naklanali z jednej strany na druhu. Mam pocit, ze kvalita komentarov sa na tomto fore nicim nevymyka priemeru na inych weboch / socialnych sietach. Priemerny (?) fanusik tohto timu asi ocakava, ze bude Barca nad realom vyhravat, toboz dominovat kazdy zapas, potom kuka ako bager na tvrdu hlinu ked sa jeho ocakavania nenaplnia. Vypichovat sa da z kazdeho zapasu vela veci, odovodnenych (napr. individualne chyby, nasadenie, sustredenie...) aj neodovodnenych (napr. volanie po zmene trenera, kritika Lewyho aj ked na neho hra osobku obranca minimalne na rovnakej urovni ako Araujo ktory vymazal Viniciusa v 90% pripadoch...), no fanusik, ktory vnima sirsi kontext a dlhsi casovy horizont nez jeden polcas musi vidiet, ze tim vedie ten spravny trener a idu dobrym smerom. O to viac je cenny kazdy cule, ktory podporuje tim za kazdych okolnosti a uziva si hru, lebo vie, ze prehry ani vyhry netrvaju vecne. Mna osobne vcera sklamal viac vysledok, nez vykon. Aktualne absencie (dembele, pedri, de jong, christensen) su citelne az letalne v zapase s takym superom, no trochu ma mrzela ta neorganizovanost a strata koncentracie v druhom polcase, ktore im tak pomahali v predchadzajucich zapasoch. Pre najmladsich (gavi, balde, ansu, ferran, araujo, kounde) vsak budu mat podobne zapasy cenu zlata v strednodobom a dlhodobom casovom horizonte. Uz sa neviem dockat vzajomnych konfrontacii, ked budeme v plnej sile. Visca Barca
Všetci traja hráči, ktorí naskočili do zápasu ako striedajúci sú pre Barcu absolútne nepotrební. Všetkých by bolo treba predať, lenže kto ich kúpi pri takýchto výkonoch? Už dlhšiu dobu sa mi vôbec nepozdáva Lewandowski, ktorý fyzicky nestačí a aj keď sa dostane k lopte, tak mi čoraz viac pripomína Suáreza z posledných dvoch sezón. Lopta sa od neho odráža, prvý dotyk je katastrofálny, nevie si nájsť priestor v pokutovom území, je nepriebojný a aj keď sa dostane k lopte, tak o ňu veľmi ľahko prichádza. Je skrátka úplne z formy. Xavi by ho mal nechať aspoň dva zápasy oddýchnuť, veľmi to potrebuje. Ináč včerajší výkon bol náš snáď najhorší v tejto sezóne (možno po zápase v Almérii)!!!
Včera to bola proste katastrofa. Myslím, že okrem ter Stegena sa dá kritizovať každý hráč čo bol na trávniku vrátane trénera. Dalo by sa toho napísať veľa, no budem stručný. Vedenie musí vyriešiť finančnú situáciu klubu, tak aby sme v lete dokázali zaregistorovať potrebné zmluvy a získať aspoň nevyhnutné posily (pravý obranca, ľavé krídlo, náhradník k Pedrimu). Samozrejme ideálne by bolo aby najprv dostali šancu hráči, ktorí sa vrátia z hosťovačiek alebo ktorých máme v juniorských tímoch. A až následne sa hľadali hráči na prestupovom trhu. Ideálne by bolo keby mladý dostali šancu v lige aspoň v posledných zápasoch v ktorých už dúfajme, že bude o titule rozhodnuté.
Ale moze to byt iba moj pocit.
A je mi ľúto Lewu strašne tvrdo na neho hrajú a nepisaku nič na neho kým ho nedolámu.
Škoda snáď to v Lige nejako uhráme ale bude to ešte ťažké.
Držím palce Barca ✊️
A ten kreten ani faul neodpiska.
Alaba čistá ruka a ten kreten nič ... 🤦♂️
Dvacetiletý guinejský střední záložník, který aktuálně hostuje ve Valencii CF, po sezóně pravděpodobně znovu opustí RB Lipsko. Není jisté zda se bude jednat o další hostování či přestup, ale v příští sezóně oblékat dres Lipska s velkou pravděpodobností nebude. V případě přestupu zinkasuje FC Barcelona 10% s přestupní částky.
Ředitel Lipska Max Eberl o Moribovi: "Nechci žádného hráče, který nechce hrát za Lipsko," řekl LVZ-Talk.