Dalsi v sore, co si nieco mysli, ale dokaz nema ani jeden, ked by aj barcelona vyplatila co i len za jeden report 7 mega a ma pre nu tu hodnotu, tak nam aj tak mozu fukat cukor do rici...kto urci, kolko ma takato sluzba stat ? On, lebo pre Sevilli to je vela ?!? Cenu urci ten, kto ju vypracuje a ked je ochotny to objednavatel zaplatit, tak ke to o ich dohode...idu mudrovat a nepredlozili jeden jediny dokaz zo zapasov za tie roky...stale riesia len ciastku, uz su jak ohrdnuta milenka
Ved ma pravdu, za take blbosti co bolo v reportoch je ta suma ustrelena. Takze dost logicka otazka je preco? Podobne by si predsa to riesil aj tu keby si zistil ze napr. Fico zaplatil za vilu napr na devine 100000 eur. A firma co mu ho postavila napr urcite tiez nahodou vyhrala tender napr na miliardu.
Alebo keď Fico býval u Bašternáka za 2850€/mesačne (nájomné+energie) pritom nájmy podobných bytov v danom objekte začínali na 6000€. Alebo ako je možné si z platu poslanca, čo zarába max 6000€ v hrubom kupovať hodinky za 20 000€ a viac každého pol roka, hlavne ak platí ešte 2850€/mesačne na nájomnom. Na manželku to hodiť veľmi nemôže, že mu dávala prniaze, keďže ho pravidelne vídali s "priateľkou" ako ju titulovali médiá, bežne u neho spala a Ficova manžela bývala oddelene. To tiež tak trocha smrdelo, tiež to hodil do autu, že špinavé protislovenské novinárske prostitútky nemajú čo robiť, tak vymýšľajú blbosti.
Laporta tam nič neozrejmil, aspoň čo som si prečítal tie preklady, tak na nič neodpovedal. (prečo ste platili za tie reporty? Lebo nám to mohlo pomôcť. Prečo o nich ale tréneri nevedeli? Nepovažovali sme ich za dôležité... Atď v podobnom duchu), ale stihol povyťahovať frankov režim a označiť Real za fašistický klub.
Podľa mňa je dosť rozdiel keď niekto zarába málo a kúpi si drahú vec (napr tie hodinky čo spomínaš) a keď niekto má mrte peňazí a rozhodne sa zaplatiť premrštenú cenu. Keď na papieri zarábaš neúmerne k tomu aký máš majetok, pravdepodobne ich berieš z nelegálneho zdroja. Keď máš veľa peňazí a platíš viac za službu viac ako by si mal, nie je na tom nič nelegálne, kým ti to nedokážu.
Zhrniem, ani mne sa nepáči ten nedostatok dôkazov zo strany Laportu, ale reálne teraz nemusí robiť nič viac, lebo s takýmito argumentmi, že sa im to nezdá, môžu isť Tebas alebo Castro do kelu..
No práveže nie pretože v každej veľkej firme sa takéto veľké finančné operácie preverujú cez finančné oddelenie ....a ak sú tie peniaze vysoko nad to čo sa normálne platí tak to prejsť nemalo a ak to prešlo tak niekde je problém .....žiadna firma nefunguje tak že mám veľa peňazí tak si platím čo chcem
Nemusí to byť ani veľká firma. Všade je niekto, kto kontroluje výdaje. Vo veľa firmách sú ťa schopný vyslovene buzeroať za to, že si nakúpil kancelárske perá, ktoré sú o 3 centy na kus drahšie ako iné perá (kto tie perá používa, tak si proste ten rozdiel všimne, že sú kvalitnejšie, lepšie sa držia, lepšie píšu), resp. chceš ich nakúpiť a musíš si to obhájiť. A to je blbých 200 pier za rok. Polemika, prečo sa používa šmirgeľ namiesto toaleťáku môže byť známa tiež dosť ľuďom. Žiaľ rozdiel 6c na rolke môže byť zásadný pre finančné oddelenie. Proste spotrebuje sa 14 roliek denne, takže 365 dní - 52x2 (víkendy) - 10 dní či koľko štátne sviatky = 251 dní. Tých 6 centov na rolku ti ročne spraví 213,36€. Takto funguje finančné oddelenie. To sú peniaze, za ktoré môže mať firma na celé leto brigádnika (nejaké odpočty daní, atď, ale zvýšené náklady na brigádnika sa vykryjú z toaleťáku) .
este raz, ak sa takto dohodli, suzma moze byt akakolvek, tebe ked niekto za tvoh blby nazor ponukne 100k a ty to predas, tak mne sa to mzoe zdat vela, ale ked si ho niekto na 100k ceni a je schopny to zaplatit tak preco nie ? doneste niekto konecne nejaky (aspon jeden) dokaz, ze sa nieco ovplyvnovalo a potom mudrujte kolko len chcete, takto ste len pes co steka na branu... ak nechapete dopyt odbyt, tak sa potom utapajte vo svojich fantasmagoriach
Zdrojprijmov ....takže ak ja pôjdem teraz k niekomu a horalku co kúpim všade za 50 centov budem nakupovať za 1000€ na firmu tak daňováci budú na návšteve do 10 minút .....musíš si uvedomiť že futbalová Barcelona je firma a nie človek čo si ide niečo kupovať .....a ak si hral futbal aspoň na troška lepšej úrovni tak vieš že že v zápasoch sa to nerobí okato ale proste 5% priklonia na 1 stranu a hotovo a vždy je to ústne a nemáš to ako dokázať ....alebo sa kľudne mohlo jednať o pranie peňazí ktoré sa tiež ťažko dokazuje .....ale skôr tu ide o to že to smrdí a poriadne pretože ak si kupuješ veď ktorá stojí 1000€ a ty za tú istú platí 2000€ tak to nie je normalne
Sevilla takto obracia pozornosť od svojich mizernych výkonov. Keby to riešili Barcelonsky socios, tak nepoviem nič, ale čo sa Sevilla stará do toho, kam a za čo Barca utrácala svoje peniaze. Nemajú jediný dôkaz o tom, že tie peniaze boli použité v rozpore s pravidlami, či zákonmi. A čo sa daňovákov týka, tým musí vysvetľovať Negreira, prečo príjem nezdanil, Barca si iba objednala niekoľko služieb, ktoré boli riadne zazmluvnené a podľa dohody aj vyplatené. Ak je to podľa niekoho premrštená suma a vie si rovnaké služby zaistiť lacnejšie, je to o jeho šikovnosti. A či sa to niekomu páči, alebo nie, boli sme najlepší klub na svete a tak nás chcel prirodzene každý podojiť a to nám žiaľ ostalo.
to mas tak ako ked nie su kolkovane veci, niekde stoja cigarety 12 a inde 6.Plus kto drzi oficialny cennik k tejto veci ? mas ho niekto z Vas, aby urcil co ma kolko stat ? vyrabas taketo reporty, ze vies kolko ma taky report stat ?
Tak zamiešať sem ešte spotrebnú daň to je gól 😂😂😂 ja im nevyrabam ale ani ty ...ale čo môžme určite povedať je že ostatné kluby v španielsku áno teda minimálne podobne a práve teda ty ktorý o Tom vedia viac ako ty a ja tak práve protestujú ....... Ale poviem úprimne ja tu nemám právo súdiť čo sa stalo a kde je pravda ale po Tom odhalení sa mali dane reporty zozbierať spraviť tlačovka o 3 dní kde by sa zverejnilo všetko + obhájila si cenu reportov povedzme vyhlásením že nikto iný to nevedel spraviť a hotovo alebo že sú moc podrobné a sú tam dáta ktoré nikto nevidel zohnať .... Namiesto toho bolo mesačne čakanie a potom laportove bla bla bla Barca je čistá bla bla bla a vlastne nepovedal nič
to bol priklad, bavime sa o tom, kde sa kolky nepouzivaju napr vo Svajci...ak by tam kolky boli nebavim sa, kedze cvena by bola dana nimi. Pozeras na to velmi jednodcuho, ka nieco trva 18 rokov, nemozes k tomu dat vyjadrenie za tri dni. Ty si schopny tak dlho obdobie zosumarizovat za tri dni a este v tak zavazenj veci ? ak ano, tak to si potom superman a teda mas odo mna klobucik. Hladas senzaciu tam kde nie je, ako si to obhaja je na nich a ich pravnikoch, nie na tvojom uvazeni alebo uvazeni hocikoho na tejto stranke, ktory s podobnymi vecami nema ani tu najmensiu skusenost, ak sa na to pzories triezvo a s nadhladom, tak sa stalo to, ze niekde platili viac ako sa niekomu zda vhodne, reporty boli odhalene a nebolo v nich nic viac ani nic menej nez to co tvrdia, ak je to danovy podvod, tak nech to riesia z pohladu danych ludi a nediskredituju klub ako taky...
Zdroj: Klub má mať kontrolné mechanizmy, ktoré mu nedovolia bezhlavo míňať, alebo robiť podozrivé transakcie. Platiť riaditeľovi technickej komisie rozhodcov je jedna z tých vecí. A že soccios mlčia? Čo majú povedať? Majú kričať, že podplácali sme rozhodcov? Alebo sme prepierali peniaze? Samozrejme že sú ticho.
To že nejaké reporty existujú ešte neznamená, že za tým nie je niečo iné. Firmy bežne mali podpísané zmluvy s SBS ako že ich chránia, ale v skutočnosti to bolo výpalné. Tak isto, klub je organizácia. Ťahalo sa to cez 4 prezidentov. To si nikto nič nevšimol 17 rokov? Súčasný prezident nevie vysvetliť, že prečo platil za tie reporty. Má jediné šťastie, že to je premlčané...
Veď aj to už o niečom svedčí, že to išlo cez 4 prezidentov. Ak by to bolo niečo nekalé, asi by sa to už prevalilo, alebo stoplo, alebo inak použilo, ale nepokračovalo by to len tak. Zober si nástup Rosela, hneď vyťahoval špinu na predošlé vedenie a takúto lahôdku by si nenechal pre seba, potom Barto, ten kvôli moci vyťahoval špinu na každého a kde nebola, tam ju vyrobil a teraz Laporta, tiež postupne odhaluje špinu na predošlé vedenie...
Preco vsetko obraciate na slovenske priklady, typu mafianake sbs, co boli vypalnicke firmy alebo fico ci bastrnak atd. , Ak neviws respektovat prezumpciu neviny, tak radsej sa zdrz komenatorv . Ak niekto prepiwral peniaze, nech za to trpi, ale nech prestanu z diskreditaciou klubu, resp. nech nespochybnuju jeho sportove uspechy...co nevysvetlil, spominal, ze to preverovali a nic na tom nevidel, tak pokracovali dalej, ak by to malo byt nieco nekale, nerobia to takto okato, to len ty a tebe podobni jedinci za tym chcu vidiet spiknutie a afwru vacsiu ako watergate...dookola ako verklik obhajujes svoje v tvojej hlave vyfabulovane veci...
Sevilla odvracia pozornost od vlastnych mizernych vykonov? Asi si teda nepozeral EL vcera. To nas vykon bol mizerny, a Sevilla dokazala to, co my nie. Bohuzial.
Súdiš podľa jedného zápasu? Tabuľka hovorí jasnou rečou: 73b vs 35b, 53:9g vs 35:44g. Ak to považuješ za skvelé výkony, tak si ako druhý Tebas, pre ktorého sú kluby ako Sevilla a Vallencia vzorom pre ostatných...
Zdrojprijmov, kazdy je z nejakej rodiny, a podla tvojich sposobov si viem velmi dobre predstavit, z akej si ty. Vychova ziadna, uroven ziadna, len dalsi chudak, ktory lacno a bezdovodne utoci a uraza inych ludi na internete. Klavesnicovy bojovnik a velka nula v skutocnom svete. Tak laskavo zalez spat do kanala, z ktoreho cele tvoje vystupovanie pochadza. Jedina grcka si tu ty.
Xdiko, ano, keby sa pokusali odvratit pozornost pred par mesiacmi, chapal by som to. No momentalne sa im zacalo darit viac nez nam. Preto som spomenul EL.
Kamosko, ty sa tu ohanas svojou pravnickou rodinou a hned sa urazas, ked to niekto spomenie? To hovori o tvojich sposoboch a eq kamarat, toho chudaka si nabuduce odpust, resp. karma je zdarma a tieto silacke reci sa ti raz urcite vratia a ked si myslis, ze som keyboard hero, kludne ma prid navstivit...
Laporta tam nič neozrejmil, aspoň čo som si prečítal tie preklady, tak na nič neodpovedal. (prečo ste platili za tie reporty? Lebo nám to mohlo pomôcť. Prečo o nich ale tréneri nevedeli? Nepovažovali sme ich za dôležité... Atď v podobnom duchu), ale stihol povyťahovať frankov režim a označiť Real za fašistický klub.
Zhrniem, ani mne sa nepáči ten nedostatok dôkazov zo strany Laportu, ale reálne teraz nemusí robiť nič viac, lebo s takýmito argumentmi, že sa im to nezdá, môžu isť Tebas alebo Castro do kelu..
To že nejaké reporty existujú ešte neznamená, že za tým nie je niečo iné. Firmy bežne mali podpísané zmluvy s SBS ako že ich chránia, ale v skutočnosti to bolo výpalné. Tak isto, klub je organizácia. Ťahalo sa to cez 4 prezidentov. To si nikto nič nevšimol 17 rokov? Súčasný prezident nevie vysvetliť, že prečo platil za tie reporty. Má jediné šťastie, že to je premlčané...