Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-05-02 22:11:30
No keby som bol nestranny divak, konstatoval by som po videnom zapase , ze polovica hracov je zrela na predaj
2023-05-02 22:24:55
Kdyby tento zápas skončil 4:0 nikdo by se nedivil,nekritizoval a bylo by všechno o.k.Za mě nejhorší jen neproměněné šance.Jinak bych nic nevyčítal.Bojovali,makali a mají zaslouženě 3 body.
2023-05-02 22:53:07
Chlapi,pocetna vyhoda od 27 min a 0:0 do 85.min O com sa bavime?? Jasne,ze je to uplne naprd a uz nech tato sezona skonci.
Predat:
Alonso
Fati
Raphinha
Ferran
Rozlucit sa s Busim

dobru ponuku posudit aj pri Dembelem

Sancu dat maldym s akademie. Treba zohnat kvalitu na RB a na kridla. Neriesme stred
,Gundogana a pdobne. Stred je nabity (FDJ,Pedri,Gavi, Kesie a vrati sa Leo-uz idealne do stredu)
Do utoku dat sancu mladym a dravym,hladnym po usechu a harjucim bez respektu a najma rychlo!
2023-05-02 23:35:55
Posledne kroky byvaju najtazsie, zvladli sme to
2023-05-03 06:59:36
Komentáre sú kritické a vzhľadom na to, čo sme predviedli, opodstatnené. Treba si však uvedomiť, že je koniec sezóny a únava nie len fyzická, ale aj psychická už ovplyvňuje výkony mužstva. Nechcem ich ospravedlňovať, ale to isté prežívajú aj iné veľké kluby : Real, Arsenal, Neapol, Bayern... Udržať mužstvo na víťaznej vlne počas celej sezóny je prakticky nemožné. Poklesy formy mužstva sú normálne.
Už to na ten titul nejako doklepeme...
2023-05-03 09:30:47
Včerajší zápas bola jedna obrovská trápna komédia. Hrať takmer 2/3 zápasu o jedného naviac a nedokázať dať viac ako jeden jediný gól už to samo o sebe hovorí o kvalite ofenzívy. Keby nebol do zápasu nabehol Alba, som presvedčený, že by to bolo skončilo 0:0. Alba vniesol do hry rýchlosť, dynamiku a snahu o víťazstvo. Lewa je od zápasu k zápasu jalovejší a jalovejší. Raphinha má zopár zábleskov v zápase ale celkove je jeho výkon iba priemerný. Fati včera doj...l čo sa dalo. Ukázal sa ako hráč, ktorý s neschopnosťou dať gól aj s desiatich metrov. Najviac ma včera nas..l, keď odkopol loptu Pedrimu, ktorý v gólovej pozícii sa chystal vystreliť ale Fati sa do toho musel zamiešať a loptu mu vypichol. Skrátka hviezdou sa chcel stať on. Celkove výkon mužstva bol taký, aký sledujeme posledných 6-7 zápasov. Bez nápadu a bez jedinej strely spoza pokutového územia. Na posledné výkony sa doslova ani nedalo pozerať. Naše jediné šťastie je to, že výkony Realu sú ako apríľove počasie. Titul by sme už stratiť nemali, ale ten titul sme doslova "utrpeli"!!!