Jestli je to pravda tak prodej Raphinha je téměř hotová věc. On sám myslím bude tlačit na pilu, nechce dělat dvojku jak někde říkal a ani se mu nedivím. S Dembelem to je každopádně loterie, po tolika letech u nás je velká šance, že se časem na dlouhý měsíce zrání. Raphinha se začal aklimatizovat a jeho statistiky na 1. sezónu má celkem dobrý. Je to oříšek, koho upřednostnit a chápu zastánce obou hráčů. Když do toho vezmeme i finanční stránku, pak se prodej brazilcana jeví jako lepší možnost. Já mám rád oba a nevim, koho bych se zbavil.
V com je Dembele taky vynimocny, ze mu treba znovu predlzit zmluvu? Co vobec dokazal? Cisla ma priemerne, tak cim to potom je? Len objektivne reakcie, dakujem.
oni asi veria v to, že začne konečne triafať bránu... pretože ak sa pozrieš je dobrý ma dosť asistencií aj nejaké góly... myslím si že keby nebol tak krivý a trafil by aspoň 50% striel na bránu spoza šestnástky namiesto hľadiska tak by mal aj dosť gólov... neviem čím to je ale v koncovke z poza šestnástky je úplne na nič.
Mozno, no nemozeme mu predsa predlzit zmluvu na zaklade nejakeho "keby". .. Ak sa mu doteraz nepodarilo vyuzit ten jeho takzv. potencial, nikdy sa mu to nepodari.
Výjimečný? No má podobný čísla, jak Raphinha a to odehrál(díky zranění) zlomek toho, co Raphinha. A nezaostává ani za hráči, co má křídla Bayern nebo City.
Raphinha tu je kratko, a nemozeme ho porovnavat s niekym, kto tu je 6 sezon. Dembele je casto zraneny, ved nehral 119 zapasov odkedy prisiel! A nezabudajme na to, ze dava malo golov. Hlavne ked berieme do uvahy fakt, ze odohral viac nez 200 zapasov. Sme Barça, a potrebujeme v utoku zdravych kanonierov. Dembele nie je ani zdravy, ani kanonier, ak neratame jeho schopnost vystrelit dobre ze nie 30 metrov nad branu 😁
V poriadku. Raphinha ale odohral vela zapasov, kedy boli aj dalsi hraci zraneni (Pedri napriklad). Co mu urcite veci neulahcilo. Poviem to takto: verim, ze teraz budu obaja hrat. Aj Raphinha, aj Dembele. Za predpokladu, ze im Xavi da rovnaku sancu, uvidime, co kazdy z nich dokaze. No mne islo skor o to, ako sa niektori vyjadruju. Ako keby sme boli vyhrali treble vdaka Dembelemu. Ako keby ho Barça nutne potrebovala nato, aby sme nadalej boli uspesni. Realita je ale taka, ze Dembele nie je ziadna elita, a zohral len malu rolu co sa tyka nasho prvenstva v LL.
Jenže na rozdíl od Raphinhy za něj moc nedostaneme.Pokud by mohli jít, tak oba. Raphinha není vůbec žádný zázrak. A ukazatel toho že vyčníval v dvou zápasech v naprosto tragickém utoku mi nic nedá. Jako squad player OK. Ale pokud za něj je někdo ochotný dát 70-80 mega tak s mašlí. To samé Dembele. Sice má naznaky co Raphinha nemá, ale to že je IP hráč a ještě labil je další věc. Prostě za nějakou částku pustit a nahradit je prostě.
Problem je ale v tom, ze na uplnu elitu nemame. Financne, myslim. Nema zmysel predat aj jedneho, an druheho pokial sa nekupi niekto iny, koho mozeme skutocne povazovat za elitu. A aj keby som bol ochotny prijat myslienku, ze Raphinha a Dembele su na rovnakej futbalovej urovni (co sa tyka usilia a efektivity), vsetci vieme, ze sa Dembele znovu a znovu zrani, a ak by si Barça chcela ponechat len jedneho z nich, mal by to logicky byt Raphinha.
Nuž, vidíš. Ako sa človek dokáže pozoruhodne prispôsobiť a zľaviť z nárokov...
Momentálne tunajším Dembele4ever fanúšikom stačí, že má rýchlosť, trošku dribbling, vie 3 kľučky, sem tam trafí bránu a presne nahrá a odohrá max 1/3 zápasov 😄😄 a MÁ 25 ROKOV!
Ale nejdem to vyčítať nikomu. Lebo toto zrejme stačí aj Xavimu a vedeniu. A oni sa do toho rozumejú lepšie, ako ja.
Len nikdy nepochopím ten dvojitý meter, ktorý sa používa pri Dembelemu. Tak my niekoho ideme predávať hneď po jeho prvej sezóne v klube, kedy sa ešte neaklimatizoval poriadne a namiesto toho si nechávame permanentneho "maróda". Ktorý je ešte nedotknuteľný a možno kapitán. A to ešte počkajte do leta a na telenovelu: "Dembele a jeho agent". Kedy sa jeho zmluva bude predĺžovať do roku 2028 a on bude chcieť ešte viac peňazí 😃😃😃
Ešte dodám, že tunajší DembeleLovers sa obhajujú tým že "Ale my potrebujeme peniaze! A keď prišla za Raphinhu ponuka vo výške (neviem aká suma), tak jednoznačne predať!"
Ja sa ale opýtam nahlas:
Prečo teda nechodia ponuky aj na Dembelého? Veď je to taký super hráč 🤪🤪🤪 Resp. ponukajú za neho max polovicu, čo za Raphinhu
Mne nestačí že má len rýchlosť. K čomu mu je rýchlosť keď nedokáže trafiť bránu alebo dať poriadku prihrávku na hráča.
Možno tá jeho rýchlosť je aj nevýhoda, keďže sa niekoľko krát zranil keď išiel naplno. A polovicu sezóny mal v ruke joystick.
Ak tunajším fanúšikom stačí že má len rýchlosť tak to je bez komentára. S rýchlosťou môže behať maratóny či beh na 100 metrov. Vo futbale potrebuje viac ako len rýchlosť a to momentálne nemá. Tie 3 kľučky čo urobí ani nepočítam, keďže sa v nich zamotá a prihrávky má žalostné.
Ten dvojitý meter je preto lebo Xavi a predošlí tréneri mu stále veria že z neho bude TOP hráč ale táto dôvera trvá už dosť dlho a mali by s tým prestať.
Za tie sezóny mal pán Sklenená nôžka dostatok času aby sa naučil trafiť bránu, dať presnú prihrávku na hráča atď. Avšak nič sa nezlepšilo a aj napriek tomu mi stále veria.
To snáď nie. Mali by sme ho predať kým sa ešte dá za nejaké rozumné peniaze. Dembelé je sklenený hráč a to sa nikdy nezmení. Navyše tie jeho štatistiky mi neprídu také oslňujúce.
Dembélé v La lige mohol nastúpiť do 223 zápasov, nastúpil do 122 zápasov 24+32. Kvôli zraneniam chýbal v 88 zápasoch, nenastúpil v 13 zápasoch.
17/18 - 17 zápasov a 930 minút, 3+7
18/19 - 29 zapasov a 1669 minút, 8+4
19/20 - 5 zápasov a 356 minút, 1+0
20/21 - 30 zápasov a 1776 minút, 6+3
21/22 - 21 zápasov a 1411 minút, 1+13
22/23 - 20 zapasov a 1163, 5+5, ostáva ešte 5 zápasov do konca sezóny.
Maximálny možný počet minút za sezónu je 3420. Maximum čo mohol odohrať je 20 070 minút a odohral 7305 minút.
Takže! Ak 24 vydelíme 4 tak výsledok je koľko? To by hádam vypočítal aj Ousmane. Teda, štyri!
Nuž tento náš lajnár ejkejej untouchable (Counter)strajker priemerne strelil v La Lige neuveriteľné 4 góly!
#JustBelieve
#KebyAspoňDeveť
#SexySetričkyIsBetter
#OusmaneForCaptain
#RadosťVoMne
❤️❤️❤️❤️
Sorry to ten Ousmane...ufff
Načo je Barcelone hráč ktorý je viac na nemocničnom lôžku ako pacient s rakovinou?
Pól sezóny zranený, po zranení kým sa dostane do formy a už keď je rozohratý tak nehrá nič.
Sklenená nôžka si ide ešte diktovať aký chce plat a bonusy, inak "odíde" z Barcelony.
Mal by ticho sedieť a ďakovať že mu Barcelona stále toleruje jeho zranenia a správanie a nie si ešte niečo diktovať.
Od tohto momentu ho nemám rád a pochopil že on je ten "jednoduchší".
Momentálne tunajším Dembele4ever fanúšikom stačí, že má rýchlosť, trošku dribbling, vie 3 kľučky, sem tam trafí bránu a presne nahrá a odohrá max 1/3 zápasov 😄😄 a MÁ 25 ROKOV!
Ale nejdem to vyčítať nikomu. Lebo toto zrejme stačí aj Xavimu a vedeniu. A oni sa do toho rozumejú lepšie, ako ja.
Len nikdy nepochopím ten dvojitý meter, ktorý sa používa pri Dembelemu. Tak my niekoho ideme predávať hneď po jeho prvej sezóne v klube, kedy sa ešte neaklimatizoval poriadne a namiesto toho si nechávame permanentneho "maróda". Ktorý je ešte nedotknuteľný a možno kapitán. A to ešte počkajte do leta a na telenovelu: "Dembele a jeho agent". Kedy sa jeho zmluva bude predĺžovať do roku 2028 a on bude chcieť ešte viac peňazí 😃😃😃
Ja sa ale opýtam nahlas:
Prečo teda nechodia ponuky aj na Dembelého? Veď je to taký super hráč 🤪🤪🤪 Resp. ponukajú za neho max polovicu, čo za Raphinhu
Možno tá jeho rýchlosť je aj nevýhoda, keďže sa niekoľko krát zranil keď išiel naplno. A polovicu sezóny mal v ruke joystick.
Ak tunajším fanúšikom stačí že má len rýchlosť tak to je bez komentára. S rýchlosťou môže behať maratóny či beh na 100 metrov. Vo futbale potrebuje viac ako len rýchlosť a to momentálne nemá. Tie 3 kľučky čo urobí ani nepočítam, keďže sa v nich zamotá a prihrávky má žalostné.
Za tie sezóny mal pán Sklenená nôžka dostatok času aby sa naučil trafiť bránu, dať presnú prihrávku na hráča atď. Avšak nič sa nezlepšilo a aj napriek tomu mi stále veria.
Tak ja už nechápem prečo...
Mal by začať novú kariéru a začať hrať FIFA. Možno by bol dobrý e-sport hráč.
Dojde Raphinha ktory za prvu sezonu sa uz dostava do toho, vyzera ze ma mensie problemy so zraneniami a vedenie si radsej chce nechat ten porcelan.
Este budeme velmi lutovat ked Raph odide.
Dembi je naša budúcnosť a náš klenot! ❤️❤️❤️
Rátaj iba tie, kde nastúpil v zakl. zostave.
Ďakujem
#AsiViacAkoDeveť
17/18 - 17 zápasov a 930 minút, 3+7
18/19 - 29 zapasov a 1669 minút, 8+4
19/20 - 5 zápasov a 356 minút, 1+0
20/21 - 30 zápasov a 1776 minút, 6+3
21/22 - 21 zápasov a 1411 minút, 1+13
22/23 - 20 zapasov a 1163, 5+5, ostáva ešte 5 zápasov do konca sezóny.
Maximálny možný počet minút za sezónu je 3420. Maximum čo mohol odohrať je 20 070 minút a odohral 7305 minút.
Nechápem tú snahu ho udržať.
Gerard Deulofeu – cena 12 miliónov
2017/18 - Barca, Watford – 24 záp. – 3 + 3 – 1330 min.
2018/19 – Watford – 33 záp. – 12 + 5 – 2283 min.
2019/20 – Watford – 30 záp, - 4 + 5 – 2142 min.
2020/21 – Udinese – 15 záp. – 2 + 2 – 781 min.
2021/22 – Udinese – 35 záp. – 13 + 5 – 2651 min.
2022/23 – Udinese – 18 záp. – 3 + 7 – 1334 min.
Celkovo – 155 záp. – 37 g. + 27 a – 10 521 minút
731 dní zranení – 73 vynechaných zápasov
Ousmane Dembele – cena 140 miliónov
2017/18 – Dortmund, Barca – 24 záp. – 4 + 9 – 1250 min.
2018/19 – Barca – 42 záp. – 14 + 8 – 2503 min.
2019/20 – Barca – 9 záp. – 1 + 0 – 492 min.
2020/21 – Barca – 44 záp. – 11 + 5 – 2699 min.
2021/22 – Barca – 32 záp. – 2 + 13 – 1943 min.
2022/23 – Barca – 30 záp – 8 + 7 – 1917 min.
Celkovo – 181 záp. – 40 g. + 42 a. - 10 804 min.
784 dní zranení – 119 vynechaných zápasov