Dá sa z toho vytrieskať aj viac ako 42 mega. Aston Villa je ochotná dať za Ferrana až 60 mega podľa správ z minulého týždňa, takže dúfam, že to dáme aspoň na tých 50 mega.
Páni, zobuďte sa. Čosi myslíte, že v iných kluboch majú takých neschopných ľudí, ktorí to dokazujú opakovane, za veľa kúpia a za zlomok ceny predajú? Ferran za svoje výkony je podľa mňa nepredajný!
Já nejsem úplně zastánce jeho prodeje, na druhou stranu raději jeho než Raphinu a určitě raději do Aston Villy za peníze, které ona určitě má, a mnohem raději než do Atlética Madrid, které by nám dalo maximálně pár miliónů nebo výměna s Carrascem s tím, že bychom možná i doplatili, aby s náma vyj*bali jako vždycky.
Nemozem si pomoct, no barca mi dlhodobo pripomina nasu krajinu. Chaos, neporiadok, zmatky, zlodejina, chore ekonomicke rozhodnutia. No presne ako u nas...
maros1 moje slova. pridal by som korupciu, obrovske predvolebne sluby, z ktorych sa na druhy den po volbach upusta, reci o tom, ako sa byvale vedenie posle do vazenia za podvody a tunelovanie klubu ktore vzdy ostanu len recami, zakulisne boje v klube o moc namiesto toho aby sa tahalo za jeden povraz atd atd
nasi funkconari by mali chodit na staze do bayernu aby videli, ako klub s podobnou vlastnickou struktorou ako barca ma fungovat
Já vás tady nechápu. Nemůžeš přece vydělat na hráčí, který u nás nehraje vůbec nic. Když nebude hrát další sezónu a bude jen na lavičce, tak ta cena půjde ještě níž. My přece neprodáváme top hráče, tak je jasné, že ta cena bude jinde než za jakou jsme ho kupovali.
Jeden z našich problémov je spomenutý v každom takomto článku: nikto nechce od nás odísť.
Fakt je to čudne nastavené s tými zmluvami, keď má klub takto zviazané ruky aj u hráčov, ktorým to nejde.
nasi funkconari by mali chodit na staze do bayernu aby videli, ako klub s podobnou vlastnickou struktorou ako barca ma fungovat
Fakt je to čudne nastavené s tými zmluvami, keď má klub takto zviazané ruky aj u hráčov, ktorým to nejde.