Dosť tam zohrala úlohu politika, tie dve krajiny (teda skôr ich vedenia) sa moc nemusia.
Ale zas a znovu sa ukazuje, čo je Leo zač. Normálne sa ospravedlnil a ide sa ďalej. Klub si nemohol dovoliť to viac hrotiť, keďže vyšlo najavo, ako to bolo a že sa reálne nedalo čakať, že sa Messi s rodinou otočí a vráti.
Taký Ronaldo by sa naštval a rozprával by urazene do médií.
Presne, bol, to Ronaldo, kto vyplakaval a pisal smsky Guradiolovi, ze uz ho nema rad, lebo hraje Ibra. Tiez to bol Ronaldo, kto sa isiel sudit s Realom, aby mohol odist rok pred koncom zmluvy pocas pandemie rok predtym, nez skutocne odisiel a chcel vyuzit klauzulu, aby odisiel zadarmo, ale bol taky blby, ze presvihol termin, ale argumentoval, ze sa posunula liga kvoli pandemii.
OH TO BOL MESSI.
Uz prestan honit nad Messim, je prec. A pojde zarabat peniaze k Arabasom, kasle ti na Barcelonu ako na nu kaslal vzdy.
Ano taky je Messi korektny. Nema povolenie a ide predsa. Ten kto da viac, tam ide. Vôňa peňazí udáva smer! Minule som cital ze v Barce by mal 23 melonikov za sezonu dostat. To je výsmech ostatnym hracom! Rasto D, daj si ružove okuluare dole a posudzuj veci korektne rovnakym meradlom na vsetkych. Messi oznacuje hracov ciernej pleti s ktorymi je v konflikte na zaklade feudalnych praktík a pravidiel. Nie len raz!
Pravda boli, chapem to, predstav si mat taky komplex ako ty, clanok o Messim a musis do toho splietat Ronaldo. Aj pri sexe na nom myslis? Po tom, co ejakulujes, povies ale Ronaldo pri krical ako blaznivi SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII a ja nie!
Tento uhuh a marianh musia mat strašný život,také komplexy som už dávno nevidel😂
Keď zbadajú meno Messi okamžite zbroja a do útoku,inak dnes je v móde si kopnúť do niekoho známeho čo aj niečo dosiahol a tak zviditeľniť svoje inak bezvýznamné ja.
Že načo nam je hráč,ktorý môže hrať na top úrovni 1-2rokoy?
Otocim otázku,načo sú nam hráči ktorí nikdy nehrali,nehrajú a ani nebudú hrať na top úrovni?!
Momentalne ma Fcb hráča top úrovne Mats,Frenky,Araujo,,Pedri a Lewa.
Balde,Kounde,Gavi sú na dobrej ceste ale musia este dozrieť.
Ostatní ťažký priemer,bez možnosti progresu alebo za zenitom.
Tak načo nam je Messi
Ale zas a znovu sa ukazuje, čo je Leo zač. Normálne sa ospravedlnil a ide sa ďalej. Klub si nemohol dovoliť to viac hrotiť, keďže vyšlo najavo, ako to bolo a že sa reálne nedalo čakať, že sa Messi s rodinou otočí a vráti.
Taký Ronaldo by sa naštval a rozprával by urazene do médií.
OH TO BOL MESSI.
Uz prestan honit nad Messim, je prec. A pojde zarabat peniaze k Arabasom, kasle ti na Barcelonu ako na nu kaslal vzdy.
Rovnaká logika sa dá použiť aj v tvojom prípade. A teda, ty vždy vylezieš, keď tu niekto spomenie tvojho idola.
Retardér 😄
"Messi oznacuje hracov ciernej pleti s ktorymi je v konflikte na zaklade feudalnych praktík..."
WTF 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
#ZdjelajteTjetoPraudy
#LenSaturdayHangover
Keď zbadajú meno Messi okamžite zbroja a do útoku,inak dnes je v móde si kopnúť do niekoho známeho čo aj niečo dosiahol a tak zviditeľniť svoje inak bezvýznamné ja.
Že načo nam je hráč,ktorý môže hrať na top úrovni 1-2rokoy?
Otocim otázku,načo sú nam hráči ktorí nikdy nehrali,nehrajú a ani nebudú hrať na top úrovni?!
Momentalne ma Fcb hráča top úrovne Mats,Frenky,Araujo,,Pedri a Lewa.
Balde,Kounde,Gavi sú na dobrej ceste ale musia este dozrieť.
Ostatní ťažký priemer,bez možnosti progresu alebo za zenitom.
Tak načo nam je Messi