Já bych to zas tak růžově neviděl. Spíš půjde o klub druhého sledu, který dá max. 30m. Proč by měli top týmy ho chtít? Spousta zranění a velmi slabá forma a oni za něho dají 50m?
Jano v dnešnej dobe nevieš kto čo vymyslí . Ešte počkaj aby to nebolo tak že nám ponúknu hráča plus nejaké drobné a vezmú Fatiho . Niekto vie tak kombinovať že niekedy to rozum neberie.
Odkedy majú nové vedenie, idú rozumne a logicky. Za menej ako 50 miliónov by mohli mať Barnsa z Leicesteru, ak zostúpia, možno aj za 30. Otázny je Chiesa z Juventusu, keďže do LM sa asi nedostanú, tých 50 miliónov by mohlo byť reálnych, navyše pod Allegrim tam nemá pozíciu.
Obaja majú 25 rokov, sú odskúšaný. Alebo Son z Tottanhamu. Dobre, má 30 rokov, zmluva mu končí o 2 roky, po tých problémoch v Tottenhame môže mať záujem odísť. Len cenu ťažko odhadnúť. 50-70 miliónov možno? Za mňa všetko lepšie možnosti ako Fati za tie peniaze.
kluby druheho sledu v anglicku maju penazi viac nez dost, a ano investovat do Fatiho je riziko, ale ak by sa mu vyhybali zranenia a chytil formu, tak to bude svetovy hrac.
ty podla mna fandis barcelone, len aby si mal co hejtovat :D
ako som uz pisal, zaplatit za Fatiho je risk, ale ma potencial byt svetovym hracom. ja osobne by som uvital, keby ostal
mozme sa stavit, ze ak Fati odide bude to za 40M a viac
Tiež tomu veľmi neverím. Prečo by za neho niekto dal takú sumu? Špeciálne ak všetci vedia, že ho potrebujeme predať.
Odhadujem, že tá suma bude nakoniec výrazne nižšia.
Toľko zaňho nikto nezaplatí a nielen kvôli jeho výkonom ,ale hlavne kôli platu, určite nebude chcieť ísť v novom klube s platom dolu. Nakoniec to bude hosťovanie a minimálne polovicu platu mu budeme hradiť my.
Obaja majú 25 rokov, sú odskúšaný. Alebo Son z Tottanhamu. Dobre, má 30 rokov, zmluva mu končí o 2 roky, po tých problémoch v Tottenhame môže mať záujem odísť. Len cenu ťažko odhadnúť. 50-70 miliónov možno? Za mňa všetko lepšie možnosti ako Fati za tie peniaze.
ako som uz pisal, zaplatit za Fatiho je risk, ale ma potencial byt svetovym hracom. ja osobne by som uvital, keby ostal
mozme sa stavit, ze ak Fati odide bude to za 40M a viac
Odhadujem, že tá suma bude nakoniec výrazne nižšia.