Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-06-09 18:00:57
Tak Nica by mi bolo luto, podla mna by mal dostat priestor.

Druha vec, "operácie na príchod Yanncika Carrasca a nového pravého obrancu "chladnú"" tak ak by Carrasco neprisiel, bola by to aj dobra sprava
2023-06-09 18:01:22
Len hlavne nepredajte jediné ľavé krídlo v tíme, čiže Fatiho keď za neho ani náhrada nie je ani nebude.
Predal by som Garciu, ale keďže Kounde asi bude opäť plniť nechcenú rolu pravého obrancu, tak si nemôže dovoliť hrať len s troma stopérmi Araujo, Christensen, Inigo. Do Juliana Arauja vkladajú až prehanené nádeje po jednom zápase kde neukázal nič viac než Robertovské prihrávky dozadu na istotu. Asi si neuvedomujú, že sme na RB rovnako ako na DM bez hráča do základu. Kounde to len maskuje, ale je to stopér sakra. Julian nie je hráč do základu do LM, ktorú chceme konečne hrať, ale asi to skôr vyzerá znova na EL pri takých rozhodnutiach.
2023-06-09 18:55:35
Ja verím, že zadarmo príde Auba a podarí sa predať okrem Kessieho aj Garciu a Torresa. Prípadne ak by bol záujem o Fatiho tak aj jeho. Financie potrebujeme a tie inak nezískame len predajom hráčov. Je mi ich ľúto, hlavne Fatiho, ale sami si musia uvedomiť, že ak nepodávajú presvedčivé výkony tak si musia hľadať miesto niekde inde.