Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-06-17 11:44:03
V něčem má určitě pravdu. Nechápu jak jsme vůbec mohli uvažovat o Pirlovi jako hlavním trenérovi. A Laporta měl v těch volbách kde Fonta porazil, svou kampaň z poloviny založenou na tom, jak dobrej vztah má s Messim a jak ho udrží v Barce
2023-06-17 11:47:38
Font hrá dlhodobo na city ale popravde mám pocit, že s financiami je fakt nejaký problém, pred pár týždňami povedal Pique niečo v zmysle, že na neho, Albu a Busquetsa sa nadávalo, že majú gigantické platy a kvôli tomu nemôžeme registrovať hráčov ale že teraz tam už nikto z nich nie je a stále rovnaký problém s registráciami.
2023-06-17 12:09:07
Netuším, odkiaľ čerpá informácie. Tebas pred večerom povie, že Barca si plní svoje úlohy , okresava platy v každej sekcii a snaží sa dostať na úroveň 450 mega a dnes príde Font a povie, že platy sú na vyššej úrovni ako pred 2,5 rokmi. Žiadna idea na zlepšenie len nesúrodá kritika každého kroku vedenia. Neviem , či si všimol ale okrem Arabov nikto neplatí sponzorské peniaze tak ako pred Covidom. Kritizuje Espai Barca ale zabudol dodať, že tento projekt rozbehol práve Laporta ešte pred 15 rokmi a nikto doteraz nebol schopný to rozpohybovat. Až znova Laporta. Ten človek má určite svoje muchy ale je zatiaľ jediný prezident ktorý niečo robí aj keď nie vždy dobre. Ale ak nič nerobíš, nič nepokazíš.