Mne by to neprekážalo ak by získala Barcelona peniaze od šejkov. Barcelone by to dosť pomohlo a mohli by sa kúpiť lepší hráči a môžu získať aj viac trofejí.
Oveľa lepšie ako každý polrok prosiť hráčov o zníženie platu, rôzne finančné páky, predaj dôležitých hráčov (Basketbal), problémy s registráciou každé prestupové obdobie atď. Všetky tieto problémy by boli preč a Barcelona by bola oslobodená od týchto ťažkostí.
Tokyo, lepšie by som to nepovedal✌🏽. Radšej by som to zobral a vyriešil tieto naše problémy čo najrýchlejšie ako tento bordel ,,upratoval” ešte možno pár rokov..
Rovnako je to lepšia možnosť ako by mal byť celý klub predaný ropákom. Takto nás budú dotovať a pritom im nebudeme patriť, len si za tie peniaze vypožičajú meno značky klubu.
TOKYO: Naprosto rozumím a zní to logicky. Mne tam vyskakuje jakýsi etický rozměr, nebo jak to nazvat. Já to chápu tak, že si lidé stěžují na ropácké peníze ne kvůli (nebo ne z většiny) tomu původu peněz (ropa, Arábie), ale že to destabilizuje klubový fotbal. Proto pokud to tak vnímám a jsem proti ropným penězům a zároveň jsem pro, protože to je pro "můj" klub výhodné, tak je to za mne pokrytectví. Otázkou je, zda jsou tyto velké a neomezené finanční peníze tím špatným destabilizujícím prvkem v klubovém fotbalu, či naopak "je na vině" tradiční, zaostalý (doplněme si dle vkusu, určitě to nechi dehonestovat, spíše naopak) systém. Ale to je asi ne delší debatu.
Pokrytectvo je česky a slovensky národný šport a nemusíš ani hľadať daleko v histórii kedy sa to prejavuje. Je rozdiel mat peniaze a mat penaize a zároveň ich vedieť aj použiť. Paríž je jasný príklad toho ako sa to robiť nemá. City je príklad ako sa to dá keď máš správnych ľudí, Newcastle tiež ožil a celkom sa im darí a majú dobrý dlhodobý plán. Pomaly väčšina ľudí by si tu piskala keby mame neobmedzený budget a môžeme mať koho chceme.
Myslím že tyhle věci s Arabii jsou dobré pro všechny strany Arábie získá dobré jméno a turismus a rozvoj země a zároveň bude více a více západní díky turismu jak už teď je ohledně i Vánoc halloween víc lidských práv a celkově to podle mě bude lepší země...plus více peněz pro fotbal také více konkurence což je skvělý protože ta propast mezi kluby byla v posledních letech obrovská a těžko by se tam jiné kluby dostali..
To je to pokrytecké... Mať ropného majiteľa z Arábia, fuj fuj. Ale mať ropného sponzora z Arábia a inkasovať od neho ťažké milióny, to už problém nie je... To je podobný ťažký argument, ako keď sa niektoré ženy obhajujú, že oni nezarábajú sexom, oni len natáčajú videá a fotia fotky, ktoré predávajú potom. Ale vidíš tam všetko. Ale pozor, nie sú štetky, lebo nemajú fyzický sex s tou osobou, čo im za to platí.
Tak za mě osobně je to jedno. ropného majitele už jsme měli a dlouho jako hodně týmu Real Arsenal...a je jedno jestli to budou arabské peníze nebo třeba Nike obojí nedělá dobrý věci a jak už jsem psal výše pro obě strany je to win
Nevidim tam pokrytectvo. V idealnom svete by ropne peniaze neboli, ale ked uz su, tak treba ist za nimi, lebo sa zda, ze ich odmietanim sa aj tak nic nezmeni, len sa udrzi nevyhoda.
Zožente peniaze z hoc kade nemusíme mat majetok ako psg ale aspoň nech necítame pri každom hráčovi článok o FFP a pravidlo 1:4 a registrácia lebo už to lezie asi každému na nervy 😀
Oveľa lepšie ako každý polrok prosiť hráčov o zníženie platu, rôzne finančné páky, predaj dôležitých hráčov (Basketbal), problémy s registráciou každé prestupové obdobie atď. Všetky tieto problémy by boli preč a Barcelona by bola oslobodená od týchto ťažkostí.