Trochár je lepsi zdroj než hviezda Romero a katalánske denníky Sport a MD. Orstein je zas z UK a patrí k najlepším zdrojom na svete, opačne to jr zas napr Matteo Moretto, španielsky zdroj ktorého beru ako top tier aj v UK. Je uplne jedno odkial pochádza keď má kontakty a vie sa v tom pohybovať.
Išlo o to, že v španielskych médiách sa o niečom takom nijako nešpekuluje a odrazu nejaký marocký novinár o ktorom som nikdy nepočul napíše túto hlášku do nejakého tweetu.
Tak akáže to už len môže byť pravdivosť tejto informácie?
Nehľadajte za tým môj odpor k Maroku, žiaden nieje.
Rovnako by som zareagoval keby to napíše Róbert Bejda z Korzára do svojho tweetu.
Neřeším hodnotu. Řeším za kolik bych ho byl ochoten pustit.Pro nás je jeho cena vysoká, abychom ho pustili, muselo by to být finančně neskutečně zajímavé.Za 90 nasrat....
Tak to potom nikoho nepredáme, lebo všetci, ktorí majú najväčšiu hodnotu sú základ na ktorom staviame :) Gavi, Araujo, Balde, Pedri, Dejong...
To by museli odísť hráči, ktorí sa tu silou mocou chcú udržať a dokazovať ako na to majú... napr. Ferran, Kessie, Roberto, Fati...
V klube mali byť čistky, už od odchodu Messiho sa to celé malo začať meniť od prvého bodu. Jasné chce to čas a to všetko okolo toho, ale tie naše nákupy, ktoré si niekedy vyžiada Xavi sú na smiech..
Čistka je potřebná, ale jak to vymyslet když hráče, které chceme prodat, nechtějí odejít (a nebo o ně není takový zájem). Tahle věc nás trápí každý rok
Ja osobne som o ňom nikdy nepočul.
Tak akáže to už len môže byť pravdivosť tejto informácie?
Nehľadajte za tým môj odpor k Maroku, žiaden nieje.
Rovnako by som zareagoval keby to napíše Róbert Bejda z Korzára do svojho tweetu.
"Nepoznám ho, tak si vymýšľa"
To by museli odísť hráči, ktorí sa tu silou mocou chcú udržať a dokazovať ako na to majú... napr. Ferran, Kessie, Roberto, Fati...
V klube mali byť čistky, už od odchodu Messiho sa to celé malo začať meniť od prvého bodu. Jasné chce to čas a to všetko okolo toho, ale tie naše nákupy, ktoré si niekedy vyžiada Xavi sú na smiech..