Od jeho odchodu tu nebylo pořádné levé křídlo. Pokud by bylo ve hře hostování s opcí, tak není nad čím váhat. Taky mě s*re co předtím udělal, ale kvalitativně by pro nás byl v aktuální situaci skvělý. Útok Neymar - Lewandowski - Raphinha už vypadá dobře. A jak náhradníci vlevo Ansu, vpravo Torres, který by alternoval třeba i jako náhrada na pozici útočníka a Abde by mohl být náhradník na obou křídlech.
Netreba vsak zapominat aj na to, ze sme za neho zinkasovali viac ako 220mega. Odisiel, lebo mohol. Bol som z toho nemilo prekvapeny, ale zivot isiel dalej. Skor sa pytam, preco ked bol v hre Mbappe pred 5-6 rokmi a bol ponuknuty Barce, tak sa neslo po nom..?..za 70-80mega by to bolo za facku... peniaze sa rozhajdakali a realne na lavom kridle od jeho odchodu nemame svetoveho hraca...som zvedavy na Roqueho..dufam, ze zapadne a bude postrachom brankarov.
Snovejborec hej ale Dembele bol o dva roky starsi. co je v tak mladom veku v akom boli velky rozdiel. a to, ako sa kto javi to vidi kazdy. len zopakujem, ze skaut je na to, aby predpokladal. zranenia sa dali asi tazko, ale osobnost a futbalovu inteligenciu mali vidiet
Však Dembele měl dribling .. obě nohy… obě křídla… což se hodilo více po odchodu neymara.. jeho dribling.. a Dembele pravé, aby messi mohl semtam falešnou devitku.. v té době mi to dávalo smysl .. Mbappe zakončení a byl dobrý ve finální třetině… na druhou stranu Suarez stárnul (méně a méně gólů v LM) takže se s tímto mělo také počítat
mozem len suhlasit, ale ako som uz pisal, to videl kazdy, ze Dembele ziaril. scouti tam boli na to, aby predpokladali, aky bude ked bude mat 24, 28, urcili rizika, a ci stoji za tie peniaze co sme za neho dali. Mbappe je teraz o mile inde ako Dembele. podla mna ludia zodpovedni za ten prestup to po cesky zvorali. s Mbappem sme inde.
Už len na pohľad je vidno, že je to človek, ktorý sa až príliš sústreďuje na svoj vzhľad, oblečenie a miluje večierky možno aj spojené s lízaním určitých otvorov.
Alexko hej hej naučil by ich ako byť 5 rokov po sebe zranený keď je v Brazílii karneval a ukázal by im všetky top kluby v španielsku určite ich moc dobre pozná
Ale teraz vážne mladý hráči ako ma Barcelona by prospel keby mali v mužstve hráča ako Neymar+Lewa Gundo Marc skusenosti kvalita určite Xavi by ho zvladol
Ten chlapec nemá sezónu kde by odohral 30 zápasov nehnevaj sa na mňa už to dávno neni ten Neymar čo bol u nás chápem je výborný ale na tých pár zápasov čo odohrá nám ho netreba ten členom má úplne v riti a ako som povedal on neni hráč z ktorého si treba brať príklad fakt nie
Pre mňa je Neymar obrovské riziko, možno to bude podobne ako s Messim, ktorý keď prestúpil do Miami, tak opäť začal milovať futbal, pressuje na konci zápasu, usmieva sa po góle a vidieť, že ho futbal baví. Možno by sme podobný scenár uvideli aj pri Neymarovi, avšak je tu obrovské riziko, ktoré spomínajú Zubizareta a haneee. Každý rok zranený na karneval, na sestrine narodeniny až príliš extravagantný životný štýl, ktorý by tento klub mohol stiahnuť ešte na väčšie dno.
Akože karneval, to vážne? Ako dlho trvá ten karneval? Ak by mu na ňom tak nehorázne záležalo tak si môže dať do zmluvy s Barcou podmienku že 3 dni pred a 3 dni po ňom chce mať voľno - a vybavené. Nemusí imitovať zranenie. Že si to neošetril s PSG nutne neznamená, že ho to nenapadne urobiť teraz s FCB. Detto sestrine narodky. Jeho to ale v PSG posledné 2 roky bavilo len kvôli tomu, že tam bol Leo. Ja som posledné roky PSG zápasy sledoval a áno, Ney je cirkusant a simulant, celkom rád padá pri kontakte ale do neho fakt ide súper hodne ostro. Tipnem si že je nejfaulovanejší hráč vo fr lige. A zranenia - no to je o tom, že robí nečakané pohyby a kľučky v čom je jeho genialita ale proste aj to je pôvodom zranení - prothráč do neho vletí, lebo ho tam nečaká. Niečo podobné sa stalo teraz Marcelovi, protihráč tú jeho kľučku nečakal a Marcelovi do nej vošiel - akurát, že to skončilo zranením protihráča.
Za Barcu by hral veľmi rád a myslím, že by to na ihrisku aj bolo vidieť.
Ja by som ho bral.
Problém je u Xaviho, čo potom s Ansu a Torresom. Obaja na lavičku. Ansu potenciál má ale potrebuje hrať čo najviac, nie sedieť a čakať na zranenie Neya. To mu nijako nepomôže naštartovať sa.
Veď tak nech si to dá do zmluvy čo 2 týždne na karnevale dva týždne u sestry tri mesiace maródka mesiac individuálne tréningy odohrá 15 zápasov proti cadizu a podobným tímom miesto toho aby proti nim hral Yamal tak bude hrať Neymar aby sa dostal do zápasového tempa a to zníženie platu tipujem na úrovni Lewu a za to by som dal ruku do ohňa že nebude mať 2 milióny v hrubom keď príde a budem sa mýliť budem len rád ale každý ho pozná až moc dobre preto majú taký enormný záujem oňho všetky kluby keď sa rozprávalo že má odísť z PSG všetci od neho dali ruky preč ešte aj trápiaci sa United
Toky, neverím, že reálne zmluvy fungujú na tomto princípe, že hráč si povie, že vtedy a vtedy hrať nebudem, pretože karneval alebo moja sestra má narodeniny.. Potom ďalší hráč v teame si môže povedať, že ja vtedy hrať nechcem, pretože to, ďalší si nájde tiež dôvod a vlastne zistíme, že nemáme nikdy plnú zostavu. Už len to vypovedá o jeho profesionalite.
Ja tomu celkom verím. Keď si môže Leo zažiadať v zmluve o súkromné lietadlo pre seba s rodinou na sviatky do Argentíny tak o Neymar o VOP na týždeň v čase karnevalu v pohode.
ano prestupovo by sa to takto dalo, ale vies aka je situacia s platovym stropom, ozaj neverim, ze Neymar by isiel dole s platom tak, aby sa do toho stropu napratal. v PSG ma tusim 40 ci 50 mega
Sry, na to jsem zapomněl.
Oprava: Podle mě by jeho příchod byl zbytečný(máme 4 křídla), smysl by dával při odchodu Fatiho/Abdeho/Ferrana, ale musel by si snížit plat
Prečo nie ked si bude ochotný extrémne znížiť plat? Tak ako Cancelo, keby si to aspon trochu uprace v hlave, tak by to bola skvelá posila. O tom som presvedčený
Xavi ho nechce ale vedenie ano kto ma potom posledne slovo trener musí hrať čo mu klub prinesie Koeman chcel posili a nedostal nikoho že vraj ma hrat s tým čo ma
Nie len si spájam informácie ako nedakazeme NIKoHo zaregistrovať ....ako na nákup hráčov musela byť použitá páka ... Toto tebe ako info o stave cca nestačí ? .... Ale OK skúsim to ako ty cez ružové okuliare .... Na ľavo by mohol prísť Neymar + na hrot hallanda a + RW tak mbape ....samozrejme tak aspoň 4 hráčov svetovej triedy ešte do zálohy a obrany ..... Veď pribudne nový sponzor a niečo uhráme a to sa nejak zaplatí ...... Ja beriem info zo skutkov ktoré sa dejú a myslím že každý kto má troška reálny pohľad na svet tak to chápe
Stále len to iste: rozbije šatňu ... je sklenený ... veľký plat. Vo všetkom je riziko. Teraz je otázka, či v inom prostredí, s inými ľuďmi by sa Neymarove chovanie nezlepšilo. Rovnako to by mohlo aj ovplyvniť jeho zdravie. Neymar keď bol u nás, tak zranený nebýval, to prišlo až v PSG kde si mohol dovoliť trucovať, chodiť do Brazílie na party a podobne, žil nezdravo. V našej situácii kde nemáme na žiadneho kvalitnejšieho hráča je tento risk akceptovateľný ešte keď ide len o hosťovanie.
Na hostovačku s nepovinnou opcí na odkup za výrazně snížený plat, proč ne? Co by se ztratilo? Dostali bychom levé křídlo které nutně potřebujeme. Fati by dostal motivaci na to nesrat.. Dostali bychom okamžitou kvalitu v kreativitě, a Lewa by tak dostal skvělý support. I když je to jantar pořád je to fotbalista co kreativitou předčí vše co ve předu máme o parník. Jediné co je to že býva zraněný. Ale otázka je jak moc na to v PSG sere on a co je pravda.
všetko je o prostredí keby sa tu citi dobre nebol by tak casto zraneny lebo jednu vec co som si vsimol tak este 1 tak seas za pariz odohral a ptm nwm nejak stratil chut ...a aj si zacal podla mna vymyslat so zraneniami lebo ho to tam nebavilo, ale keby zmeni posobisko podla mna by nebol tak casto zraneny a hral by aj lepsie ved za braziliu ked sa mu chce ta je najlepsi hrac
Poprosil by som o trochu triezvejší pohľad.
Xavi si totižto presne pamätá, koľko úsilia stálo Pepa zbaviť sa Deca, Ronaldinha & starej gardy. A potom začala zlatá éra, kde platili prísne pravidlá /Pep dával sledovať Gerarda, ktorý sa až moc motkal po nočných kluboch./
Treba si pospájať súvislosti a potom je všetko jasné.
Xavimu je jasné že príchodom Neymara by stratil kontrolu nad šatňou. Ešte ako spoluhráč ho musel pár krát uzemniť čo si tak pamätám.
No nič, koho zaujíma minulosť, kto by spájal súvislosti vo svete klikbajtu.
Přiznám se ,že tyhle spekulace mě každou sezónu baví max. týden.Pak vidím ,že je to hromada nereálných kravin a pak se připojím těsne před začátkem sezóny.Takže zatím Ahoj.Uživejte léto a pohodu😉.
Jak tu čtu některé komenty masakra....jak staré babky(monitoring namísto kamer) co vědí víc nežli ty kamery a strašně to řeší, evidentně je jasné,už teď,co někteří ve stáří budou dělat 😀 jasně je líp,když hráč je typu Messiho tichý rodinný život podle vaši idei...ale pokud vím Ronaldinho také létal na tyhle karnevale,dost si užíval a nikdo to až tak neřešil jako teď 🤦 za mě i skrze zranění super posila na levou stranu a v šatně pokud vím s každým vychází a je přátelský, stoprocentně by zapadl a pomohl ne jen na hřišti
Podle me pujde za Messim - Barca potrebuje mlady, přerspektivni hrace, uz jednou svuj charakter vuci Barce ukazal. Souhlasim se Xavim, ze tym nepotrebuje takovouhle osobnost, ale naopak mene napadna jmena a vytvorit fungujici tym s dobrou atmosferou v satne.
Nejsem moc fanda jeho prichodu ale hrace podobnych kvalit na kridlo po odchodu dembeleho potrebujeme protoze zbyva jen Abde ktery moc provereny neni.....radeji bych sice nekoho jineho a hlavne na prave kridlo ale FFP moc vymyslet nedovoli
Za Barcu by hral veľmi rád a myslím, že by to na ihrisku aj bolo vidieť.
Ja by som ho bral.
Problém je u Xaviho, čo potom s Ansu a Torresom. Obaja na lavičku. Ansu potenciál má ale potrebuje hrať čo najviac, nie sedieť a čakať na zranenie Neya. To mu nijako nepomôže naštartovať sa.
Oprava: Podle mě by jeho příchod byl zbytečný(máme 4 křídla), smysl by dával při odchodu Fatiho/Abdeho/Ferrana, ale musel by si snížit plat
Neymar je skvelý hráč, ale je bohužiaľ moc krehký.
Ako to dopadlo????
Xavi si totižto presne pamätá, koľko úsilia stálo Pepa zbaviť sa Deca, Ronaldinha & starej gardy. A potom začala zlatá éra, kde platili prísne pravidlá /Pep dával sledovať Gerarda, ktorý sa až moc motkal po nočných kluboch./
Treba si pospájať súvislosti a potom je všetko jasné.
Xavimu je jasné že príchodom Neymara by stratil kontrolu nad šatňou. Ešte ako spoluhráč ho musel pár krát uzemniť čo si tak pamätám.
No nič, koho zaujíma minulosť, kto by spájal súvislosti vo svete klikbajtu.
To by bolo ako za trest...