Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-17 19:57:25
Tiež niesom presvedčený, či by Felix v Barcelone zapadol. Je to dobrý futbalista ale netreba sa unáhliť. Hrá v náš prospech, že Felix chce odísť stoj čo stoj. Ďalej nám hrá do karát, že sympatizuje s Barcelonou a v neposlednej rade bude sám Felix tlačiť na tento prestup. Navyše Atletico sa ho musí zbaviť. Konečne tá správna konštalácia hviezd. Poďme konečne oplatiť tým hlupákom, to čo oni urobili nám. Poriadne ich podojme.
2023-08-17 20:17:31
Když přijde až po těch dvou přestupech, co chce Xavi, tak proč ne. Ještě jeden útočník by se nám hodil, ale po příchodu Roqueho bude jeden útočník přebývat, tak jsem zvědav, kdo půjde z kola ven. Ještě jednou, Felix není křídelník, je to CF.
2023-08-17 20:24:50
Tak ještě že tam má po boku baldeho Xavi, takové defense esa jako Fati, Ferran či Abde. Kteří jsou neskutečně ve střehu co se bránění týče.
2023-08-17 21:10:14
A načo tam je trener veď on mu musí vysvetliť čo od neho očakáva a čo ma hrať ani Dembele nebránil a Xavi mu vyvetlil čo ma hrať a videli sme ako sa Dembo vracal brániť to isté nech povie Felixovy a hotovo buď budeš aj brániť alebo nabudúce nebudeš hrať Xavi sa niekedy nespráva ako tréner a niekedy sa správa ako prezident klubu
2023-08-17 21:46:19
Ja nie som jeho fanusikom,ale nieco mi nasepkava,ze nas prijemne prekvapi. Prvu vec zvladol na vybornu a to,ze chce hra za Barcu a tuzi po tom. To je prvy krok.Ked to dokaze aj nizsim platom a najme na ihrisku,tak preco nie?
2023-08-17 23:47:25
Xavi je tréner a on by mal mať hlavné slovo v skladaní mužstva. A ak ho tu nechce tak by to mal rešpektovať aj Laporta aj Deco. A osobne mi ani nesedí do Barcelony. Nech si zostane tam kde je a Fatiho by som v žiadnom prípade nepôšťal. Mal dobrú prípravu a ak sa nezraní a bude sa mu počas sezóny dariť tak ako v príprave nie je dôvod uvažovať nad jeho pustením do iného klubu.