No áno, ak by mali všetci naši súperi hrať tak zákerne, provokatívne a ostro ako hralo Getafe, tak si Lewa priestor nenájde. Nikoho proti takto hrajúcemu súperovi nemôže baviť hrať futbal. To totiž nieje hra ale boj. Keď vidím takéto zápasy celkom chápem prečo futbalisti toľko zarábajú. Ja by som po desiatich minútach šiel do šatne s červenou za delovku súperovi, nadávky rozhodcom alebo jednoducho znechutený.
Lenže to je úloha obrancov, keď vieš že ide proti tebe útočník ako Lewa tak urobíš hocico nech nedá gól a nedostane sa do šance, snažíš sa čo najviac znepríjemniť hru. Hráš o body v najvyššej súťaži, nie pre radost.
jackopz celkom suhals, ale rozhodca tam je na to, aby hracov ako lewa chanil pred zakernymi potkanmi ako je ten pripeceny Damian Suarez a jemu podobny, uz v minulej sezone bolo neodpiskanych x y faulov na Lewu v pokutovom uzem a pod., ale lewa je z formy, nebudeme si klamat...
Jasne, jedna vec je keď urobíš 10 lakťov do hráča pred rozhodcom a ten nic nerieši, to je ale chyba rozhodcu a nie hráča. Keď hráč vidí že mu to prechádza a útočníka to rozhodi, tak v tom bude pokračovať. Ja by som robil to iste a este pre obrancu je to bonus navyše že ten hráč ktorého bráni sa sťažuje, debatuje s rozhodcom, je nervózny a stráca sústredenie v hre. Ja som tiež potkan na ihrisku v tomto 😂
Vladinko: Som nervák, čo narobíš. Rozdiel je v tom, že ja hrám pre zábavu. Keď vidím, že súper hrá zákerne a premotivovane tak ho najprv upozorním a potom sa pozbieram a idem do sprchy a preč. Kebyže ma za to platili tak to dopadne ako som spomenul vyššie - po desiatich minútach by som šiel do šatne s červenou za delovku súperovi, nadávky rozhodcom alebo jednoducho znechutený.
Hráme len pre zábavu 2-3 krát týždenne. Ja napríklad idem preč aj keď príde na zápas niekto pod vplyvom alkoholu. Napriek tomu že som východniar som abstinent a myslím si, že alkohol za volant a na ihrisko nepatrí.
ono sa to da robit aj sofistikovanejsie s tym rozhodenim supera, nie okato v dnesnej dobe, kde su vsade kamery, pomaly sa bojis doma aj vytentovat, ze to pojde za dva dni na markzie ako sprava v TN. Mna mrzi to, ze vsetko to zachytili kamery a nakoniec aj tak vypenil nas hrac a dostal cernevnu a stopku na dalsie dva zapasy, kedy bude urcite potrebny...psychologicke hry a spinavost zial dnes k sportu patria este viac ako kedysi, ale aj tak, ak je niekto normalny, tak toto urobi raz, moznod dvakrat, ten vypatlany Suarez to robil cely zapas, ale ved jemu to niekto spocita, to sa nebojim :)
Neviem, či sa niečo zmení, už v minulej sezóne bolo často vidno, že je Lewa neviditeľný, no napriek tomu striedali všetci okolo a on tam ďalej vláčil jazyk po zemi.
Pokud nebudou křídla co obejdou krajního obránce a pak nahrávají pod sebe, kde se pak útočníkovi hledá mnohem lépe místo, tak si Lewa moc nezahraje. Stojí tam sám mezi 2 stopery a ti mu dají 0 prostoru. Jedině max centr na hlavu, ale na to my nehrajeme a není tam k němu žádný druhý hlavičkář, takže to letos bude mít těžké. S odchodem Dembeleho to bude složité se dostat za obranu, max Balde někoho ještě obejde. Rozhodčí nám určitě nepomůžou.
Suhlasim a hovorim to uz davno. Treba sikovne kridlo ktore lewandowskemu da loptu do sance. S tymto nasim prihravanim si v strede ihriska zabijame nielen oko divaka ale aj Lewandowskeho. A bolo to vidno v minulej sezone. Ked sa zranil Dembele, Lewandowski ostal neviditelny. A tuto sezonu dembele odisiel, takze som velmi zvedavy ci poliaka nepochovame uplne. 10 sezon v Bayerne mal pri sebe sikovne kridla ktore mu davali lopty a daval 30-40 golov za sezonu. Tu mu zial nema kto dat loptu.
Mal aj krídla, ale mal aj Mullera. Veľa ľudí ho nemá rado, ale je to špičkový hráč. On a Griezman sú neskutočne podceňovaný, pritom toho odmakajú neskutočne veľa a aj čiernej roboty.
Jako to pravé křídlo bude tuto sezonu hodně mizerný post. Ještě to může zvrátit příchod cancela, který bude schopen kombinovat vepředu a dělat tu práci křídelníka on, jako to dělá balde, ale pokud nepříjde, tak v pravo moc hrozbu nevidím. Raphinha je fajn, snaží se, maká dozadu, ale není efektivní v té koncovce a moc těch šancí nevymyslí a 1v1 z 90% selže. Musíme tedy doufat, že přijde aspon cancelo, který nás dopředu trochu boostne.
Je potřeba si uvědomit že už není nejmladší. Už v minulé sezóně a i teď proti Getafe ho tam Xavi držel na sílu. Ferrana by to chtělo dostávat víc do hry protože to může pomoct jak týmu tak i oboum hráčům.
Rád si prečítam Tvoje príspevky, ktoré majú hlavu a pätu ...A kašli na akože fanúšikov, ktorí majú krvavé oči , ružové okuliare, nevedia zhodnotiť realitu a často krát píšu nezmysly, na rozdiel od Teba. Držím palce a píš ďalej ...
Presne tak. Už keď k nám išiel, tak sme si mnohí hovorili, že u nás bude mať problém, keďže takú pozíciu u nás nevyužívame, hráme proste inak.
Ale tak našou DNA je skúšať hráčov prerobiť, nasadzovat ich na iné pozície než im sedia a potom roky čakať, že to predsa nejak pôjde. Takže je všetko ako má byť. :)
Důležitý góly nedává.. nepamatuji si ani za Bayern, že by byl rozdílový faktor proti top soupeřům. Nechápu, proč je příprava, když Ferran s formou sedí. Nákup lewy nechápu do teď. Xaviho trénování také ne, i když je to legenda, vlak mu ujíždí. Jestli je trenér xavi nebo Koeman poznám jen na soupisce Španělé x Nizozemci
Trochu mimo článek ale musím to napsat. Mě přijde že v našem klubu je politika toho, že když se ti nedaří hned automaticky se mluví o prodeji, že na to nemá atd. Za mě je tohle prostě špatně. Fati i Torres si zaslouží větší podporu i prostor protože pak je mnohem větší šance že něco budou hrát. Vinicius a Rodrygo měli reálně horší čísla první 2 roky. A co se týče Ferrana, od MS měl Lewa fakt hodně špatných zápasů a Torres měl dostávat mnohem víc času. I teď na nedělní zápas bych se nebál dat ho tam hned od začátku. Počítám s tím že spousta lidí se mnou nebude souhlasit, ale já to vidím takhle.
Aj já toho mám už dost. Laliga sa stala srackou. To ako slavilo Getafe aj s fanusikmi plichtu 0:0 sa nikde nevidím. Fotbal v lalige hraju max 3-4 mančafty. Ostatní ho chcu v každém zápase zabít . Přerušit hru natahovat čas atd. A Ked im ktomu asistuje rozhodčí stane sa z toho nekoukatelna sracka. Na 200% souhlasím So xavim že takyto produkt takyto futbal je ostuda.. Koukněte PL . Pride posledny tým za majstrom a chce ho porazit. A ne 0:0.
Tebas zabil laligu
Ferran sa vie aj dobre zapojiť do kombinácie to Robertovi moc nejde...
Hráme len pre zábavu 2-3 krát týždenne. Ja napríklad idem preč aj keď príde na zápas niekto pod vplyvom alkoholu. Napriek tomu že som východniar som abstinent a myslím si, že alkohol za volant a na ihrisko nepatrí.
Ale tak našou DNA je skúšať hráčov prerobiť, nasadzovat ich na iné pozície než im sedia a potom roky čakať, že to predsa nejak pôjde. Takže je všetko ako má byť. :)
Tebas zabil laligu