No zatiaľ to tak vyzerá alex . Viac ako polovica mančaftu mladé pušky a non stop hrajú aj cez bolesť . Tak si dodrbú celú kariéru a zranení sa nikdy nezbavia. Nestriedame vtedy kedy máme a čaká sa na posledné minúty a aj to sa strieda úplne iný hráč ako by mal , do toho tréning len tiky-taka , svalová hmota,kondička nikde a takto to potom dopadne. Unavené deti behajú non stop a keď sa im niečo stane tak už celé vedenie plače . Náhradníkov nemáme na riadnej úrovni tak nech sa starajú.
Keď bol u nás Cou nemal toľko svalov ako keď sa vrátiť z Bayernu neviem či by našim niektorým hráčom neprospelo viac posilovať ako behať mali by nabrať viac svalovej hmoty
Nech majú kvalitu akúkoľvek obaja bývajú zranený 2 x za sezónu a na takých hráčoch sa stavať mužstvo nedá araujo po tých zraneniach aspoň hra dobre ale pedri po zranení nehrá ďalší mesiac absolútne nič čo z takého hráča mala ho Barcelona predať za 100 mega kým malo psg záujem
Mne Ronald pripomína Varana. Výborný hráč, na obrancu veľmi rýchly no bohužiaľ veľmi náchylný na zranenia. Verím, že stále môže mať rovnako ako spomenutý Varane výbornú kariéru, len ju budú limitovať zranenia.
Pokiaľ ide o Pedri, tam je to z môjho pohľadu konečná. Časté a opakované dlhodobé zranenia tej istej oblasti sú z môjho pohľadu pre športovca to najhoršie čo môže byť. A aj keď mám Pedriho veľmi rád a prial by som si aby mal u nás dlhú a úspešnú kariéru, musím napísať, že by sme ho mali predať za čo najviac, pretože verím tomu, že zdravotné problémy mu kariéru zničia na toľko, že o pár rokov z neho bude ďalší iba ďalší bývalý supertalent.
Ty pico...tady je to sony a panasonic.....takze wirtze sem , pedriho pryc , arauja taky pryc , viniho prodat,debruyneho hned za nim a curtoise taky poslat do hajzlu. Posilovnu od brezna do prosince a syrove hovezi k snidani....tady je zase nablito zoufalymi chytracky,ktery by neodbehali ani pet procent toho co ti hosi nacouvaji , ale blejt budou porad , kazdej minimalne doktorat z fyzia a pod palcem dva mansafty v krajskym preboru....dementni......
Barca dojebala zdravotne aj Demba, ten predtým nebol zraneny ani v Dortmunde, ani vo Francúzku.
Ti, čo tu urážali Demba, majú tu iné sklenené typy, nech sa páči …
Dembele sa zranil už druhý zápas po prestupe do Barcelony, bol tam 3 týždne aj s cestou, za to klub nemôže aj keby neviem ako veľmi chceš... a hlavne Dembele si zaslúžil urážky za jeho slabé výkony, problémy so zmluvami, neodpovedajúce platové požiadavky a jeho hlúpeho agenta.
Pedri keď hrá, patrí dlhodobo k najlepším na ihrisku, nerobí problémy a ukazuje že má klub skutočné rád a chce v ňom hrať. Araujo je náš najlepší stopér, patrí k najlepším moderným stopérom na svete a za klub by aj umrel.
Len pre zaujímavosť, najlepší mladý futbalista sveta gavi dal za 2 sezóny v la lige 4 goly,belingham ktorý skončíl druhy minuly rok za nim za tri zapasy,asi taku vypovednu lehotu maju ankety
Za mňa by ich bolo dobré v letnej príprave poslať niekam, kde je o trochu chladnejšie, a zaradiť poriadny kruhový silový tréning a nejaké poriadne kontroly priebežne, nie až keď je už neskoro. Myslím si, že dosť by pomohlo aj to, keby mali hráči na tréningu aspoň v letnej príprave chladnejšie počasie, nakoľko aj to dokáže extrémne vyčerpať človeka, a tým pádom nepodá taký výkon. To hovorím z vlastnej skúsenosti, nakoľko som pár rokov hral futbal, nie ani zďaleka na takej úrovni, ale čo už :D. Toto neberte, prosím, ako nejaký hate alebo mudrovanie, ale iba čisto môj názor. Ďakujem za pochopenie :D.
Prinieslo to však ovocie vo forme Treble... Robert mi mohol posunúť nejakú tu Mníchovskú "know - how", že ako tam trénovali.
Pokiaľ ide o Pedri, tam je to z môjho pohľadu konečná. Časté a opakované dlhodobé zranenia tej istej oblasti sú z môjho pohľadu pre športovca to najhoršie čo môže byť. A aj keď mám Pedriho veľmi rád a prial by som si aby mal u nás dlhú a úspešnú kariéru, musím napísať, že by sme ho mali predať za čo najviac, pretože verím tomu, že zdravotné problémy mu kariéru zničia na toľko, že o pár rokov z neho bude ďalší iba ďalší bývalý supertalent.
Ti, čo tu urážali Demba, majú tu iné sklenené typy, nech sa páči …
Pedri keď hrá, patrí dlhodobo k najlepším na ihrisku, nerobí problémy a ukazuje že má klub skutočné rád a chce v ňom hrať. Araujo je náš najlepší stopér, patrí k najlepším moderným stopérom na svete a za klub by aj umrel.