Ja by som ho saudom dal aj zadarmo, len aby sme sa ho zbavili. Výkon v zápase nehodný ani len 12 ročného žiačika, nie to už "kapitána" a "univerzála"!!!😩😩😩
Akože nechcem si ho zastávať nejak lebo hral naozaj zle no vyčítať mu ten rohový kop je celkom nefer hráča ako Foyth nemôže predsa brániť Roberto ktorý je vyšší silnejší a celkovo oveľa viac fyzicky nadaný to môžme nabudúce rovno brániť Van Dijka Pedrim výsledok bude rovnaký...
Nechci tedka mluvit o Robertovi ale při gólů na 2:2 nikdy jsem nehrál až takovou poziční hru jako hrají oni tak bych se rád zeptal je nás 6, jich 4 v našom vápně jaký důvod logika nebo taktika je u toho gólu opustím hráče svou stranu a nechám ho tam samotného a stáhnu se na střed kde stojí další moji tři spoluhráči s dva jejich.. když pominu to co už jsem psal nebudu tam bránit svým spoluhráčům ?a dělat větší zmatek kdo má jít proti atd a špatnej výhled brankáři a celkově ?? Nedokážu si představit zapas kde by tohle naší obránci nebo kdokoliv z nás udělal a nebyl sněden za živa brankářem nebo trenérem..předem děkuju za vysvětlení
Xavi môže byť naštvaný, Roberto robil chyby, ale kto ho nacpal na RB, s tým že má hrať skoro až krídlo? Xavi. A všetci vedia, že Roberto na to nemá a bolo to niekoľkokrát odskúšané. Nie je to nová vec, čo sa zistila teraz. Roberto je záložník.
Na záložníkovy je to takisto bieda ale tam je rozdiel ten, že keď stojí pozične zle tak nieje z toho na 90% gól alebo gólová šanca ako keď hrá obrancu. V zálohe to za neho hasia další dvaja záložníci poprípade obrancovia. Na kraji keď mu za polčas utečie 5x útočník tak s tým nikto nič moc nespraví. Nehovorím o tom, že by sa mohol premenovať na Mr. Dozadu lebo od neho prienikovú prihrávku nikto ani nečaká.
nechapem naco ho vobec podpisovali. zaloznikov mame dost a neporovnatelne lepsich, na RB hori. moze hrat akurat pohare, alebo vystriedat ku koncu ked vyhravame, ale to radsej dat priestor mlademu hracovi
asi aby sme mali kapitana
To, že Roberto nehrá nič moc a občas naozaj zle (najmä v obrane) , sme tu riešili už pred rokmi.
Niekedy až neverím, ako dlho môže trvať, kým prídu zmeny.
Uvidíme, či sa tréner poučí z tejto situácie.
asi aby sme mali kapitana
Niekedy až neverím, ako dlho môže trvať, kým prídu zmeny.