Ja súhlasím s Marianom, kto je natom lepšie z RB momentálne? Medzi jeho hlavných konkurentov môžeme zaradiť Walkera, Trent? Hakimi nehrá nič extra, James nonstop zranený, aj o Trentovi mám celkom pochybnosti.
Jasné súhlasím, ale proste momentálne na trhu nie je veľa ako tak kvalitných rb, stačí aby ako tak bránil, a keď to spriemerujeme s jeho ofenzívnou hrou, tak už to stačí na to aby patril k top rb na svete..
Ak si mám odhadnúť, kto bude ústretovejší, či City s Cancelom, alebo Atletiko s Felixom, tak dávam väčšiu šancu City s ktorým sme aj boli na cene dohodnutý. Jedine čo nám to môže pokaziť je vyššia ponuka iného klubu, ale ak budeme mať na našej strane Cancela a rovnako v inom prípade Felixa, tak budeme mať veľkú výhodu.
Super, to su prijatelne peniaze na kupu tak kvalitneho hraca....od odchodu Alvesa na RB nebol poriadny hrac az teraz - treba to vyuzit a hlavne nevahat.
Takisto od odchodu Neymara nebolo poriadne LW az teraz sa ukazuje Felix. Uvidime ako to s nim dopadne v pripade kupy.....
Takisto od odchodu Neymara nebolo poriadne LW az teraz sa ukazuje Felix. Uvidime ako to s nim dopadne v pripade kupy.....