Bude závisieť ako budú obaja vyzerať počas celej sezôny,ako sa im bude dariť individuálne,ako bude fungovať ich súhra s kolektívom,a dôležitá je i šatňa.
Zatiaľ má evidentne navrch Félix
Atléti neviem či ho budú chcieť na výmenu , tam behá celé mužstvo ako jeden . Keď bránia tak všetci , keď útočia tak všetci . Tam si nemôžeš odfrknút a nebežať pomôcť obrane , Diego je schopný z teba stiahnuť kožu keď robíš hlúposti a oslabuješ stranu na ktorej hráš.
Len môj názor možno sa mýlim
To si ozaj porovnal Fatiho s Messim??? Je len pondelok chlape a ty uz asi chlastas :)
Messi bol v mladosti nieco ako mix Pedriha a Gaviho dokopy. Mal hravost aj dravost. Fati sa s nim neda porovnat.
ty sa nauc citat a premyslat pri tom moj zlaty. samozrejme neporovnavam Messiho s Fatim, to sa ani neda, lebo Messi je najlepsi hrac vsetkych cias. ale to v jeho sestnastich alebo sedemnastich nikto nevedel, a Fati v tom veku neodskriepitelne ukazoval obrovsky potencial. a takisto mohol nejaky klub vysolit za Messiho palku a potom by sme sa bili po hlave.
blaugrana1991 susilo ma po vikende :D
Zatiaľ má evidentne navrch Félix
Len môj názor možno sa mýlim
Messi bol v mladosti nieco ako mix Pedriha a Gaviho dokopy. Mal hravost aj dravost. Fati sa s nim neda porovnat.
blaugrana1991 susilo ma po vikende :D