Ano presne tak, v tazkej dobe, na jednu dve sezony velmi dobra posila. Pricom dlhodobo horeli ine pozicie. To len niektore deticky na tejto stranke nerozumeju suvislostiam a budu si srat do huby
I tak je Oriol skvělým překvapením. Směrem dozadu toho nabízí více, než Busquets. Chápe, jak hrajeme a za svojí cenu je k nezaplacení. Change my mind. : )
Mě zatím určitě nezklamal. Na to za jakou cenu přišel a do tý doby jsem o něm ani neslyšel to jde. Nedalo se čekat že se z něj najednou stane top CDM ale mohl to být větší průser.
Proti mallorke zahral ešte horšie, mal prsty v obidvoch góloch. Veľmi dobre, skôr decentne by som povedal zahral v prípravných zápasoch, ale v Lalige zatiaľ hra otrasne, pôsobí úplne stratené s loptou a bez nej tiež žiadna slava. Pri výhre barcy na posledných 10 min, cisto na betonáž je Ok ale do základu určite nepatrí, aspoň zatiaľ..
Aspoň ja to tak vidím
suhlasim. on moze nastupit ked sa vyhrava a treba udrzat a nie ked hrame proti betonu ked treba ukazat aj velky prinos do ofenzivy. duplom ked tam mozu hrat Frankie alebo Gundo.
Aspoň ja to tak vidím