Mats - Cancelo, Araujo, Christensen, Balde - Gundogan, Fermin, Gavi - Felix, Ferran, Yamal...Romeu nemôže hrať DZ na Bellinghama...Cancelo zas bude aj tak viac stredopoliar ako obranca ako vždy, takže väčšinou na Viniciusa pôjde tak či tak Araujo.
Súhlasím. Treba využiť Cancelovu schopnosť hrať invertovaného obrancu ktorý podporuje stred ihriska na prečíslovania súperovej zálohy. To bude doležité.
Myslím si že pri výstavbe budeme trošku hrať Pepov štýl 2-2-2-4.
Christensen - Aruajo
Gungo-Cancelo
Fermin-Gavi
Baldé-Felix-Ferran-Raphinha.
Za mňa bude doležité ako často budeme strácať loptu ( lebo očákávam od Realu klasickú taktiku zo zadu a pritoútoky) a ako rýchlo budeme prepínať z tohto ofenzívneho rozostavenia do klasického 4 obranného systému. Resp. ako sa nám bude dariť pressovať a získavať lopty už na polke Realu.
Podľa mňa je to zámer. Pri bežnom defenzívnom rozostavení hrá RB, ale pri protiútokoch vždy zatvára pravú stranu Araujo alebo niekto iný, kto hrá pravého stopéra. Cancelo pri útočení pôsobi ako free roam player, ktorý proste má využiť svoju kreativitu a vypomáhať pri ofenzíve. Čo je inak podľa mňa skvelý ťah, lebo je v tom sakra dobrý...s Felixom sú to dvaja hráči, ktorí vedia niečo vymyslieť. Od Alvesa najlepší pravý bek akého sme mali.
Na to tam ma byt degentivny zaloznik aby doplnil obranu a araujo zatvaral pravu stranu ale ako sme mohli vidiet tragikomicky romeu jednoducho na to nema
Myslím si že pri výstavbe budeme trošku hrať Pepov štýl 2-2-2-4.
Christensen - Aruajo
Gungo-Cancelo
Fermin-Gavi
Baldé-Felix-Ferran-Raphinha.
Za mňa bude doležité ako často budeme strácať loptu ( lebo očákávam od Realu klasickú taktiku zo zadu a pritoútoky) a ako rýchlo budeme prepínať z tohto ofenzívneho rozostavenia do klasického 4 obranného systému. Resp. ako sa nám bude dariť pressovať a získavať lopty už na polke Realu.
Takúto taktiku očakávam ja. Xavi bude riskovať.
Po jeho chybách sme temer remizovali so Šachťorom!!!
Xavi by mu mal pristrihnúť krídelka,alebo oddych
Araujo-Christensen-Martinez-Balde
Cancelo
Gavi(Fermín)-Gundogan
Yamal-Ferran-Felix
araujo chistiansen martinez balde
gavi fermin gundo
cancelo ferran felix