Netreba nikomu nakladať, veď ani Gundo nikomu nenaložil a zároveň povedal aj kritiku či výhrady.
Roky máme tento problém, a zlepšuje sa to len pomaly. Je úlohou trénera a celého športového štábu to zlepšiť ešte viac.
Rasto zase s Tebou suhlasim. Su treneri ktori hracov po zapase znevazuju ci urazaju, ini su diplomati a Xavi je ten treti ktory chce hladat pozitiva a miernit kritiku. Ked na nich vie vrieskat cez zapas myslim si ze to robi aj po zapasoch, ale interne
Verejné vyjadrenia nie sú podľa mňa podstatné, to je hlavne PR, dôležitý je celkový prístup, ako sa dlhodobo pracuje.
Ak má tím nejakú slabinu, má sa to nejak interne riešiť. Našou slabinou je podľa mňa fyzička, zranenia a málo bojovná mentalita. Plus málo striel spoza 16tky 🙂
Roky máme tento problém, a zlepšuje sa to len pomaly. Je úlohou trénera a celého športového štábu to zlepšiť ešte viac.
Ak má tím nejakú slabinu, má sa to nejak interne riešiť. Našou slabinou je podľa mňa fyzička, zranenia a málo bojovná mentalita. Plus málo striel spoza 16tky 🙂