Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-10-31 15:16:23
No, je to dosť čudné - s PSG osemfinále LM a pohára, čiže na klubovej úrovni v nie úplne top live nič, druhá polovica sezóny v irelevantnej lige. Ak to má byť že celú sezónu, tak to za mňa nemôže dostať hráč, ktory slapal ako zviera, ale iba jeden mesiac počas MS.
2023-10-31 16:52:25
Nechutny nemcur s nechutnym nazorom.
Rasto Premium
2023-10-31 17:20:15
Každý, aj nechutný Matheus, má právo na názor. Nech si ale trhne, kráľ je Leo! Zaslúžene, či sa to niekomu páči alebo nie.
2023-10-31 17:34:18
To sa tento Lothar nazýva Messiho fanúšikom. Smutné potom, lebo očividne nechápe dostatočne jeho genialitu a aký je rozdiel medzi ňou a klasickým zakončovateľom ako Haaland. Jasne, že ide prevažne o výkony na MS a povedzme si, že ľudia zabúdajú, že Messi ma aj tak lepšie G+A za sezónu ako Haaland.
2023-10-31 18:07:54
Za mňa to mal dostať KDB ... Najlepší hráč za minulú sezónu
2023-10-31 19:22:40
Toto bola cista krádež minimálne 10rocia .. Som na stránke hrdinu Barci takze objektívny názor ani necakam ohľadne neho. Bolo minimal 3 lepší ako on Haaland,De Bruyne aj Rodri.Co vyhrali všetko čo sa dalo a malo kedy sa to podarí ,myslím že takú sezónu nebude mat doho nikto ,Triple nevyhravas len tak a dupľom v najťažšej lige sveta . Toto má Messi možno za zásluhy lebo argument že vyhral je fakt bieda ,keďže vyhral zlatu loptu 7x predtým nevyhral tie MS vtedy ,prečo potom nevyhral niekto iný kto bol majstrom sveta predtým? Klub si vyberieš,vybudujes ale Repre nie, byt Ronaldo,Messi,Maradona či barz kto Madar,Rus,Slovák,Poliak atd tak nemajú šancu vyhrať MS,to ale neznamená že sú neni najlepsi ,kde sa narodíš si nevyberies. Haaland vyhral Triple v anglickej lige a pokoril najlepšieho strelca histórie ligy čo sa nepodarilo roky. Viac sa proste nedá urobí a ak sa dá tak čo???vyhral všetko čo mohol a jeho vplyv na tom bol počtom gólov najväčší . Teosku objektivity by nezaškodilo aj keď tu sa asi ohľadne Messiho toho nedočká človek 🤷🏻‍♂️ Aby ste nemysleli že ho niekto chce znehodnocovať ,je ti asi najlepsi hráč histórie ale nie v tom roku,ani z ďaleka
2023-10-31 19:24:15
Fraškou by sa to dalo nazvať, ak by vyhral hráč, čo je mimo top3.
A tento rok sa reálne mohlo rozmýšľať len nad Messim, Haalandom a Mbappem. A to, že MS extrémne zavážia, sa rieši dokola už roky, ale je to proste tak. A Messiho výkony na MS boli mimoriadne, to predsa nebolo len o tom, že hral celkom dobre a vyhral.
2023-10-31 21:25:43
Príde mi občas že ste jak deti malé . Naco sem ťaháte Ronalda? Veď on v hre ani nebol a ja som neni ani jeho fanúšik Ronaldo je mi u prdele .. hovoríme o krádeži a nespravodlivosti voči 3 hracom Haaland,Rodri,De Bruyne.. čo iné mali vyhrať a pokoriť? Veď vyhrali 3 najväčšie súťaže čo sú a lámali rekordy ,Haaland prekonal Históriu najlepšej súťaže sveta v svojej prvej sezóne ..Čo mali iné urobiť? Pretiahnut niekoho v komisii?ved viac sa robiť nedá .. Ideš hodnotiť najlepšiu sezónu na základe 7 zapapasov či 2,3tyzdnov čo sú MS? Prečo potom CR aj Messi vyhrali tolko tých lôpt?ved predtým nevyhrali MS .vtedy čo iné boli pravidla? Veď tam boli hráči so super sezónou čo ich vyhrali aj. Neviem občas keď pozerám či som na FC MESSI alebo FC Barcelona ale to išiel je aj na stránke iných klubov ,Veď ste fans Klubu či hráča?dajte si teda plagat nad postel a pri svojich chvíľkach s priateľkou sa tam treba pozerať,možno bude vzrušenie väčšie . Ľudia trosku objektivity
2023-10-31 21:37:13
Asi ťažko keďže to je forma za dlhšie obdobie a nie forma za 2,3tyzdne v roku.. LM sa hra o dosť dlhšie .. ďalšia vec Messi nemal naj štatistiky ani len v PSG mal 20+20 a Mbappe mal 41+10 .. keď si pozrieš sezóny Messiho v Barcelone keď mával cez 50golov tak to neni ani polka a dokonca kopu krat ani 1/3 z toho čo hral v Barcelone a práve to mu stačí na zlatu loptu? Sranda? Ok Messi vyhral poprve MS tak prečo má 8 zlatých lôpt? Prečo keď MS sú tak dôležité nevyhral lopty niekto kto MS predtým? Nejak to nejde dohromady
2023-10-31 21:37:42
Nedostal on sam zlatu loptu 1990 cisto kvoli MS ? Sinrobis prdel, ze on toto povie.