Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-11-05 08:54:36
Myslim velmi rozumne zhodnotenie jednotlivcov aj celku. Martinez skutocne mal extra motivaciu zuzitkoval svoje fyzicke parametre, vyborne. Terstegen vychytal supera fantasticky, len tie katastrofalne rozohravky......🙆
2023-11-05 09:00:27
Ter Stegen nas niekolkokrat zachranil, ale tych chyb z jeho strany bolo viacero. Ked clovek vidi jeho hodnotenie, pomysli si, ze to bol zapas jeho zivota. Nebol. Ani zdaleka. Ferran ma lepsie hodnotenie ako napriklad Felix? A za co? Za to, ze tam hore-dole behal a sa "uvolnoval", a pritom zlyhaval vo vsetkom ostatnom ako tretoligista? Tieto "hodnotenia".... 🙄
2023-11-05 09:23:28
Mně to přišlo jako když hrají amateří proti ligovému celku .Takovou dominanci po 85 minut jsem už dlouho neviděl .U všeho byli dřív, nenechali nás vůbec rozehrát ,jen jsme odkopavali ,nedali jsem pořádnou přihrávku,vždyt i jejich brankář měl lepší kopaci techniku než naši hráči,když jsem viděl jak užasně přihrál na pulku naprosto přesně .Araucho ještě navíc chvili předtímnež dal gol krásně vystřelil a to je obránce.Prostě k tomu není co říci,to byl katastrofální zápas a podle mě to co potřebujeme je nový trenér.Ale trenér,který nemá nic společného s barcelonskou DNA (jak to slovo nesnáším) .Tímhle způsobem se nedá hrát ,je to prakticky každý zápas stejný až na pár vyjímek
2023-11-05 10:26:49
Ja len dúfam , že nabudúce už bude na pravom krídle Rafinha (áno , na pravom , to je jeho miesto) a Cancelo bud nech hra pravú obranu alebo nech nehrá …. Včera neviditeľný .
2023-11-05 11:24:31
noo pred sezonou sa riesia iba stopery, a potom nastava problem ako ich co najviac vtrepat do zostavy a tak je stoper pravy obranca, pravy obranca pravy kridelnik, a pravy kridelnik je nadhradnik :D Xavi a spol tymto futbalom odradzaju si to vobec znova o tyzden zapnut. a neviem ja si to viem znov pustit+pozriet a trenersky stab takuto moznost nema, v utoku by Barcelone nepomohol nikto, kedze tam nevie nikto dopravit loptu, taktika je co najrychlesie k brane supera a tam stop cca 25-30m od branky, rozostavit...a tiez nechapem tomu ako vsetky muzstva hrajuce prtoti Barcelone sa polahky dotavaju do zakoncenia, mam pocit ze kazda lopta smerujuca na branu tam pride
2023-11-05 11:44:18
Je to stále rovnaké, už roky.
Ak hráme proti tímu, ktorý sa nezľakne "barcelonskej DNA" a hrá svoju hru (t. j. hrá normálny futbal, v ktorom sa tím tlačí dopredu) , máme obrovský problém, ktorý zachraňuje jedine brankár a neschopnosť súpera premieňať šance. Ak má súper lepších zakončovateľov, tak amen tma.
Dobré hodnotenie si pôdla mňa zaslúži len Araujo a ter Stegen, potom ešte Gavi a Pedri mali vcelku dobré momenty. Taký Gundo síce tiež, ale ten to striedal s neskutočnými kiksami.
Ale pochválil by som zahrávanie rohov, to sa mi zdalo na naše pomery celkom dobre zvládnuté
2023-11-05 12:04:11
Ja by som sa vyjadril hlavne k trénerovi. Behom zápasu som bol rovnako ako ďalší na viacero jeho ťahov nahnevaný. Avšak keď som sa po zápase nad nimi zamyslel vidím v nich určitú logiku. Dôvod prečo Xavi včera zvolil formáciu a striedania aké zvolil je jednoduchý - zranenia a úzky káder. Pričom tým bola ovplyvnená hlavne naša ofenzíva. Raphinha sa vracia po zranení a asi ešte nebude pripravený hrať od začiatku. Ďalšou možnosťou na PK je Yamal - geniálne no stále iba 16-ročné decko, ktoré hráči súpera na ihrisku doslova zožrali. Ďalšími možnosťami do ofenzívy sú už iba Lewa, ktorý je tiež po zranení a Ferran s Félixom. Ďalej záloha máme tam trojicu Gundo, Gavi Fermín ktorá odohrala už pár zápasov a potrebovala by oddych. Okrem nich je tam Oriol v katastrofálne forme (a podľa niektorých článkov aj zranený) a vracajúci sa Pedri. Naopak jediný z defenzívy kto nie je na 100 % v poriadku je Kounde.
Okrem toho si treba uvedomiť, že od repre pauzy sme hrali štyri ťažké a dôležité zápasy s ktorých sme nezvládli iba El Clásico, kde sme boli lepším týmom.