Absolútne nesúhlasím. 9 potrebuje nabiehať, " trhať" stopérov. pressovať. Lewa nič z tohto neposkytuje. Postaví sa na 11ku a čaká na center, ktorý aj keď príde tak medzi dvomi stopérmi nespraví nič. Jeho pohyb je nulový ale že úplne
Rohy sme nemali nikdy dobré. Ale pozri si Lewov pohyb v 16-ke a porovnaj to s Haalandom,Hojlundom,Kaneom a podobnými. Oni čakajú, perfektne "natajmujú" nábeh medzi stopérov a v plnom šprinte behnú do nich. V tomto prípade je to prakticky nebrániteľné. Ale keď 90minút stojíš staticky v 16-ke tak by ti mohol centrovať aj prime Alves s Albom tak ťa 90% stopérov ubráni. Neni nič ľahšie pre stopéra ako brániť útočníka čo sa nehýbe.
Lewu v zime streliť do Saudskej Arábie - totálne impotentný celý rok 2023 ! Romeu nemá na Brçu, škoda že sme Kessieho museli predať pre finančné problémy, predať aj Raphinhu - zarobiť peniaze a možno predsť aj Ferrana. Alonso odchod, Roberto končí…
Jak mu majú poslať loptu keď je zapichnutý 75 minút medzi stopérmi a absolútne nemá žiadny pohyb ? veď vykrokuje jamu zachvilu. Aj keď príde nejaký center úplne v pohode ho pokryjú dvaja stopéry.
To je akože výhovorka ? pozri si top 9 momentálne. Oni čakajú, perfektne si "natajmujú" nábeh a v plnom šprinte sa rozbehnú do malého vápna. On len čaká a stojí. Pri takomto pohybe ho ubráni každé mužstvo
Robime to iste ked vyhravame o gol. Prave preto navrh hrat cistych 60 minut beriem vsrtkymi desiatimi. Presne toto sa aspon trochu vo futbale eliminuje 😉
Strašne prajem Barcelone nech to dojebu v skupine na druhé miesto a potom dostanú mám city Bayern a dostanú poriadny náklad lebo nič iné si nezaslúžia kurva ktorej zaplatíte ukáže viac srdca a zápalu ako barcelonský hráči
Klasická taktika od Xaviho, keď sa prehráva, tak poslať každého jedného ofenzívnejšieho hráča z lavičky do útoku a veriť, že sa takto vyhrá zápas. Avšak, bojím sa, že táto taktika može fungovať jedine pri podpriemerných teamoch španielskej ligy. Som zvedavý, či takto bude reagovať aj vo vyraďovačke proti Bayernu/City/Arsenalu..
Pretože mám pocit, že takýmto štýlom proti kus kvalitnejšiemu teamu dostaneme v zapätí ďalší gól a bude vymaľované..
Pardón ospravedlňujem sa, striedania som postrehol trochu ináč a bol som v tom, že Ferran dohráva zápas dokonca.. :D Okej boli to striedania kus za kus viacmenej, ešte raz pardón Xavi
Toto je výsledok Xaviho systému držania lopty. Hráči si vedia len jalovo prihrávať a nikto nie je schopný vystreliť na bránu, sú úplne neschopní niečo rozumné urobiť, sú postihnutí držaním lopty a nezmyselnými prihrávkami. Ak sa nič nezmení o čom začínam pochybovať bude to ešte horšie. Ani jeden útočník sa ani nepokúsi ísť 1na1 a hra po krídlach to ani nevedia čo je. Otrasná hra a bolia z toho oči. Prehra je úplne zaslúžená, pretože hráči súpera bojovali o každú loptu a my sme do nej len tak kopkali.
YamaI je jediný, kto skúša 1na1, ale čím je dlhšie v A teame, tak tým menej to skúša mi príde, ako keby sa inšpiroval ostatnými útočníkmi.
Nejdem vychvaľovať Dembélého (zranenia, atď...), ale ten sa aspoň nebál chodiť 1na1, či 1na2... Síce mu to vyšlo tak raz zo štyroch pokusov, ale ak to vyšlo, tak z následných centrov vedel aspoň lewa ťažiť...
Strašne mi chýba v Barcelone krídelník typu Sane/Vinicius/Doku/Martinelli/Saka...
s Bauca suhlasim nikto zo spominanych hracov nema na barcu
Toto ke stranka FORCA BARCA kde sa schadzaju fanusikovia, nie hejteri.
Chod prec satan, odid satan!!!
Pretože mám pocit, že takýmto štýlom proti kus kvalitnejšiemu teamu dostaneme v zapätí ďalší gól a bude vymaľované..
Ako vykon na prd ale cez vikend si napravime chut 😉
Nejdem vychvaľovať Dembélého (zranenia, atď...), ale ten sa aspoň nebál chodiť 1na1, či 1na2... Síce mu to vyšlo tak raz zo štyroch pokusov, ale ak to vyšlo, tak z následných centrov vedel aspoň lewa ťažiť...
Strašne mi chýba v Barcelone krídelník typu Sane/Vinicius/Doku/Martinelli/Saka...