Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Myslím že posledné 2-3 zápasy idú na rovnakej vlne a nie najhorší za 2 roky
Takze cez vikend cakame este väcsiu srac...
Urcite treba fandit za každých okolností.. Ale je to uz frustrujuce, ze pomaly po kazdom zapase mam chut prestať pozerat futbal tak na mesiac.
Utok nam nefungoval, kedze ani Ferran, ani Lewy nic neukazali. A Xavi to sice riesil striedaniami, len neviem aky vyznam malo vystriedanie Gaviho a ponechanie Lewyho az do konca.
Problém je veľmi hlboko, veď takéto zápasy predvádzame už roky. Hrá sa bez zápalu, nič nám nejde, hráči neukazujú veľa individuálne, aj celý tím pôsobí bezradne. Menia sa hráči, tréner, prezidenti, a aj tak. Niečo je zle.
uf chvalabohu ze som to nevidel. Real Sociedat mi naozaj stacil. snad sa to zlepsi co najskor
Xavi bol dobrý na stabilizovaniu tímu v kríze, nadstavbu nám však nevie dodať. Je november a odohrali sme možno jeden dobrý zápas proti Betisu.
Nesúhlasím so Xavim, že donedávna sme hrali veľmi dobrý futbal, ja sa na to nepamätám . Vždy to bolo viac o náhode, ako o pláne, systéme. Nevidím nič naučené. Žiadne automatizmy, iba alibizmus, nekonečné prihrávky dozadu a do strán namiesto prienikov. Žiadna streľba.
Je cas "zmenit cip" a "resetovat"... trenersku poziciu.
Problem je ze ziadny vhodny trener nieje volny, aspon ma nikto nenapada. Za druhe xaviho vyhadzovat pocas sezony mi zmysel tiez nedava.