Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-11-08 09:36:43
dlho som xaviho bránil, po včerajšku už na to nemám dôvod -- postaviť na úvod zápasu to najhoršie, čo mám, je nonsens -- potom už tým ostatným nezostáva, len nervózne hasiť podpálené -- robí sa
2023-11-08 09:58:24
Xavimu som dôveroval ,ale už ten pocit nemám ;-)
2023-11-08 10:09:54
Repre pauza zatial tomuto tímu vždy viac uškodila, ako pomohla. Tak teraz to snáď vystrelí naopak.
2023-11-08 10:11:27
Neviem či je dobré riešenie Xaviho vyhodiť. Hlavne neviem či je nejaký voľný tréner, ktorý by k nám išiel resp. je voľný.
Ale, zároveň neviem či po dvoch rokoch vidíme progress, zlepšenie a hlavne tvár Xavi-ho Barcelony.
Za mňa osobne ešte by som ho nevyhadzoval.
2023-11-08 10:15:10
Este jeden taky zapas a nebude to tu nikto citat lebo si vypichneme oci. Uprimne cast som ani neosledoval lebo to snad neni hodne barcy.
2023-11-08 10:23:59
Barca teraz hrá nudný, zúfalý futbal, z ktorého bolia oči. To musí aj dosť znižovať sledovanosť prenosov.
2023-11-08 10:35:44
Ja som tiez Xaviho zastancom ale musim uznat ze po par excelentnych zapasoch a repre pauze je to bez iskry a motivacie. Verim ze na Alaves uz sa naseru a bude debakel
2023-11-08 10:38:35
Ani nie pol roka po jeho nastupe som napisal ze xavi ako trener je jeden velky omyl, bohužiaľ ako obycajne som mal pravdu a medzi hracmi to nema co vrieť,lebo vacsina z nich nema v barcelone co hľadať,ja by som ich povyhadzoval akobodpad do smetia,vacsinu
2023-11-08 10:41:28
hlavne netreba panikarit a pockat na zranenych.
mito669 Premium
2023-11-08 10:42:05
Žiadny nový system hry, všetko predvídateľne, celé roky bez moderných prvkov a potom sa nikto nemôže čudovať, že ich dá dole aj tím z chvosta tabuľky. Veď na toto netreba žiadnu veľkú prípravu zo strany súpera
2023-11-08 12:34:32
Asi treba konečne otvoriť oči a uvedomiť si v akej finančnej situácií je klub. Keby vedenie z dôvodu zlej finančnej situácie rozpredalo hráčov a hrali by sme o 10. miesto niekto by nemohol povedať ani pol slova. Namiesto toho klub investoval do hráčov, tak ako to financie dovoľovali. A aktuálne prebieha aj rekonštrukcia štadióna. V minulej sezóne sme získali 2 trofeje. Naša obrana prekonávala rekordy.
V tejto sezóne sme zatiaľ prehrali 2 zápasy - s Realom a včera s Doneckom. V LM bojujeme o postup a máme všetko vo vlastných rukách. V lige sme tretí 4 body za prvou Gironou. No napriek tomu tu nečítam nič iné ako kritiku. Ak vyhráme tesne tak sme neschopáci čo majú iba blbé šťastie. Ak vyhráme presvedčivo tak súper hral slabo a mali sme dať viac gólov. Ak nehráme dobre so slabším súperom tak sme neschopáci čo nevedia zdolať ani blbý Valladolid, ak prehráme s kvalitným súperom tak zase nikdy nebudeme mať na top kluby a nevyhráme LM. Nadáva sa na hráčov čo hrajú, čo sedia na lavičke či sú zranený. O trénerovi ani nehovorím. Nech Xavi urobí čokoľvek tak je zle. Vyhadzujeme ho po výhre, prehre aj remíze. Samozrejme Xavi neurobil všetko dobre, ale to nikto. Ale ak niekto čaká, že Xavi bude nový Guardiola a za dva roky urobí z klubu mašinu akou bol 10 - 15 rokov dozadu tak nech otvorí oči a uvedomí si v akej sme situácií. Všetko potrebuje čas, tak ho Xavimu dajme a uvidíme čo z toho bude.
2023-11-08 14:08:38
Čert vem tu prohru to se může stát. Mě spíš vadí jaký fotbal momentálně předvádíme. Je opravdu týrání sledovat klub jako je Barca bez myšlenky, bez pohybu.
2023-11-09 17:21:50
Pokial do Barcelony prídu hráči v dobrej forme a dobrou hrou a návykmi v hre, ale časom to všetko stratia asi je niekde chyba v klube. A na zahraničných fórach už veľmi volajú po Xaviho výmene a myslím si, že oprávnene. Za dva roky mal ale posily? Ak dakto povie, že nemal
Posily a tla finančná situácia…. To skôr si vybral nedobrých hráčov. Koľko stali Ferran, Garcia? Raphinha? Lewandovski? Dostal aj Cancela a Felixa. Gundogana, Koundeho, Christensena. Koeman o tomto mohol len snívať. A naj hráči sú hráči, ktorých vytiahol Koeman. Čiže Xavi ani nos na hráčov ani taktika. Buď majú svoj deň, alebo nie. Alebo ma super slabý deň