Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-11-24 10:32:18
Samozrejme bez diskusie,ale potom bude menší biznis,kluby sa nechcu vzdat,repre tak isto,hraci chcu cim vacsie peniazetak nech sa necuduju,niekedy bolo na eure 4,potom 8,kolko muzstiev bude v nemecku najbližšie,ked sme boli majstri europy bolo finale zo 4 mužstvami,2 zapasy,kolko treba odohrať buduci rok,ked niekto chce byt sampion myslim 7,ale biznis pre hotely,krcmy,letecke,yelevizie atd,nech sa necuduju
2023-11-24 11:33:31
Zápasov je priveľa ? A čo by chceli akože ? Zranenia k tomu patria a hotovo, to bolo mega žiť tak 2 zápasy za mesiac a mať mesačne niekoľko mega, pozrite sa nhl kde borci valia obdeň zápas a majú rapídne menej peňazí. Toto k futbalu patrí a hotovo. Ak sa niekomu nepáči tak nemusí reprezentovať krajinu, fakt kkt zachvíľku budú pič*vať aj nato že musia behať počas zápasu
2023-11-24 11:48:59
Na jednu stranu je veľa zápasov ,na druhu ale hráči berú veľké milióny tak čo chcú . Veď nech si všetci znížia plat o 40% a môžu mat menej zápasov .
Po ďalšie je aj chyba klubov že malo rotujú hráčov ,veľké kluby ako Barca,Real,City,ManU atd musia mat aj lavičku a akadémiu celkom silnú ,kludne v nepodstatných zápasoch môžu postaviť 2,3 hráčov z lavičky ,tiež keď je rozhodnuté tak môžu dôležitých hráčov striedat v polčase či 60minute nech majú menej v nohách.Nepodstatne turnaje tiež môžu dať hviezdy pre diváka hrat na 20,30min na konci. Je ale strasne mala rotácia a potom sa sťažujú ,ak by dostala akadémia viac priestoru proti slabším súperom vôbec by hviezdy nemali tolko odohrate
2023-11-24 13:56:26
Nevadi fifa vymysli zasa nejaky nezmyselny turnaj pre istotu
2023-11-24 13:57:05
A kto povedal že za to môžu? Ja tvrdím len že pri tých platoch sa moc nemajú na čo sťažovať ,väčšie platy = aj viac zápasov
2023-11-24 17:36:27
1. Mám kritizovať trh? Za čo? Ty chapes čo hovorim vlastne? Ja ti hovorim že ak hráč má trochu rozumu tak chápe že keď chce zarábať milióny tak to niečo bude aj stať (drinu) ,nejde zarábať milióny a odohrať 4x za mesiac lebo by ich nedokázali zaplatit . Logicky ak majú trochu rozumu nemozu to kritizovať ale chápať že na ich plat treba niekde zarobiť .
2- hovoríš ako “keď by mi dávali by som neodmietol” ale zabudas že to neni o tom že oni len tak dávajú ,je to o tom že hráč pýta viac a viac ,sú tam tyzdne jednaní aby sa zhodli ,ak by zobral hráč prvú ponuku pokazde tak by bol plat o mnoho nižší ako ich majú ,tak to ale neni ,všetci pýtajú viac,viac a viac ale zápasov by chceli menej a menej . Chápeme ?

3. Kde som povedal že výkon hráča súvisí s výškou platu???
Výška platu závisí od množstva zápasov som tvrdil tak to neprekrucaj .

Ja pokrytec a neprajny? Ty fakt od veci melies .
Čo je neprajne na tom alebo pokrytecké keď poviem že je jasne že na tie platy musia ich zamestnávatelia zarobiť? A zarobia jedine keď budú hrat? Čo je pokrytecké na tom keď poviem že zarábajú milióny a sťažujú sa na 2zapasy v týždni? Veď keď moc robia nech idu na 12ky do roboty za 1000€ jak obyc.clovek ,majú na vyber 🤷🏻‍♂️
Nič pokrytecké iba konštatovanie že sa skratka nemajú na čo sťažovať
2023-11-25 10:50:21
Hráči by mali založiť odbory a požadovať zlepšenie podmienok. Dohodnúť maximálne počty zápasov, ktoré môžu odohrať za sezónu.