Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-11-26 11:33:46
Vitor Roque přijde ,zahraje pár dobrých zápasů a pak zapadne do podprůměrných výkonů.Tento pomalý fotbal semele každého fotbalistu,protože nemají prostor udělat kličku a hrají vše za pochodu a do plných. Mám pocit,jako kdyby se na treningu dělalo jen bago a i tak hráči ztrácejí jistotu kontroly a zpracování míče.Včera jediny De Jong obešel hráče a vyrazil rychle dopředu nebo dal kolmici na nabihajícího hráče a to je strasne málo.Pritom nabehy tam jsou ,ale nikdo nenahraje,radsi dame míč na jistotu dozadu .Moderní fotbal je uplně jinde ,Xavi zamrznul pět let zpátky
2023-11-26 11:51:47
Triezvy nazor/clanok. Ziadne ruzove okuliare, len fakty. Snad to niektorym oci otvori.
2023-11-26 12:12:02
Futbal je kolektívny sport ,ak hra mužstvo bez systému, myslieť si ze to zachrani nejaký hráč,tak hovorim,nezachrani,xavi mal byť od odvolany po vlaňajšej blamazi v skupine lm ako som pisal a barcelona dnes mohla byť uplne inde,je jedno kto by tu prišiel o
2023-11-26 12:15:24
Koeman tehdy říkal, že chce, ať hráči se nebojí, nahrají a střílí z dálky. Z nějakého důvodu to při zápase nedělají, přitom to trénují pravidelně. Uběhla nějaká doba a změna žádná v tomto, snad ještě horší. Je chyba v trenérovi?
2023-11-26 12:28:53
Fakt je taký že mentalita v Barcelone je doslova na smiech nemá to nič spoločné s chlapskou vyhernou mentalitou a hladom dokázať všetkým ostatným že som lepší potom sa môžu čudovať keď príde hráč z anglicka vidí čo sa klube deje tak je nasratý smutným faktom je že tento klub je v troskách a nie len finančných ale aj troskách kompetentnosti ľudí v ňom pracujúcich a to vo všetkých štruktúrach a jediné čo fanúšikovia dostávajú sú výhovorka za výhovorkou a ospravedlnenia a ďalšie jalové reči a výhovorky fakt je ale taký že keby mi máme v útoku hallanda tak bude problém pre neho dať gól lebo otrasný nefungujúci impotentny štýl fotbalu ktorý hrame mu nebude schopný ani dodať poriadne finálne prihrávky
2023-11-26 12:37:19
Riesenie je zmena trenera a ked nie tak xavi nemoze byt tvrdohlavy a uplne zmenit styl hry ale urcite nie na 4 zaloznikov lebo to bude este vacsia katastrofa ale uplne nieco zmenit inak to nevidim
2023-11-26 15:41:47
Možná se mnou nebudete souhlasit, ale chybí nám někdo kdo do vlítne do obrany jako Dembele nebo aspoň nahraje i když ne vždy dobře.
2023-11-26 15:55:33
Neverím v zmenu trénera, problém je oveľa hlbšie. Vyzerá to skôr tak, že ten náš DNA systém blokuje hráčov, a tým potom chýba víťazná mentalita, chuť pobiť sa o výsledok. Toto bolo vidno už dávno (napr. tá smutná prehra v Ríme) a nemení sa to. Tím jednoducho málokedy pôsobí dojmom, že chce dať gól a chce zápas aj vyhrať - niekedy mám dojem, že sú hráči extrémne prekvapení, ak sa súper nezloží už vopred a hrá na víťazstvo. Na taký prístup nevedia reagovať, veď je to neférové, kto to kedy videl, aby nás súper nenechal volne a v kľude nahrávať si do boku.
2023-11-26 16:55:20
System....trebars,ale tam je treba vidieť aktívny štart na loptu,určitú agresivitu,však teraz / a nielen teraz/ to bolo vidieť-Rayo bolo vždy skôr pri lopte,a keď nie,tak tam okamžite dobehol,skôr ako si náš hrác rozmyslel,či da loptu do strany,alebo dozadu ....