Vitor Roque přijde ,zahraje pár dobrých zápasů a pak zapadne do podprůměrných výkonů.Tento pomalý fotbal semele každého fotbalistu,protože nemají prostor udělat kličku a hrají vše za pochodu a do plných. Mám pocit,jako kdyby se na treningu dělalo jen bago a i tak hráči ztrácejí jistotu kontroly a zpracování míče.Včera jediny De Jong obešel hráče a vyrazil rychle dopředu nebo dal kolmici na nabihajícího hráče a to je strasne málo.Pritom nabehy tam jsou ,ale nikdo nenahraje,radsi dame míč na jistotu dozadu .Moderní fotbal je uplně jinde ,Xavi zamrznul pět let zpátky
Xavi si neumí přiznat hráči přestali věřit v jeho schopnosti,vbc se jim nedivím opakovaně dělá chybná rozhodnutí co nás stojí 3body i slepý si toho musel všimnout,tady jen odvolání něco může změnit obávám se
Pockaj, myslis gaviho ktory je skvely mlady ale uz 9 mesiacov zraneny, myslis pedriho ktory je taktiez skvely ale uz pravidelne zraneny. Z minulosti fati ktoremu sa konecne zacalo darit ale zas sa zranil…dalsi bude kto ? Yamal ?
Takto si max spravime pravidelnych marodov
Myslím tím to, že máme extrémně mladý tým, který má budoucnost před sebou.
Jo a Lewy by mi opravdu nechyběl, protože sice umí dávat branky, ale ve hře ostatním překáží
Futbal je kolektívny sport ,ak hra mužstvo bez systému, myslieť si ze to zachrani nejaký hráč,tak hovorim,nezachrani,xavi mal byť od odvolany po vlaňajšej blamazi v skupine lm ako som pisal a barcelona dnes mohla byť uplne inde,je jedno kto by tu prišiel o
Ale mali sme stastie ze real si prehral titul sam
Treba ale verit ze ligu majstrov uhrame a hlavne nech postupime z prveho miesta, lebo dostat take city bayern vo vyradovacke. To nechces 😀
Koeman tehdy říkal, že chce, ať hráči se nebojí, nahrají a střílí z dálky. Z nějakého důvodu to při zápase nedělají, přitom to trénují pravidelně. Uběhla nějaká doba a změna žádná v tomto, snad ještě horší. Je chyba v trenérovi?
Fakt je taký že mentalita v Barcelone je doslova na smiech nemá to nič spoločné s chlapskou vyhernou mentalitou a hladom dokázať všetkým ostatným že som lepší potom sa môžu čudovať keď príde hráč z anglicka vidí čo sa klube deje tak je nasratý smutným faktom je že tento klub je v troskách a nie len finančných ale aj troskách kompetentnosti ľudí v ňom pracujúcich a to vo všetkých štruktúrach a jediné čo fanúšikovia dostávajú sú výhovorka za výhovorkou a ospravedlnenia a ďalšie jalové reči a výhovorky fakt je ale taký že keby mi máme v útoku hallanda tak bude problém pre neho dať gól lebo otrasný nefungujúci impotentny štýl fotbalu ktorý hrame mu nebude schopný ani dodať poriadne finálne prihrávky
Riesenie je zmena trenera a ked nie tak xavi nemoze byt tvrdohlavy a uplne zmenit styl hry ale urcite nie na 4 zaloznikov lebo to bude este vacsia katastrofa ale uplne nieco zmenit inak to nevidim
To ano, momentalne tam nevidim nikoho, kto by mi nahanal strach kebyze ho mam branit v zapase s Barcou. Z Messiho boli vsetci posrati uz v tuneli, ako ich zas znemozni. No Messi uz nie je. A ani peniaze na noveho. Takze budu musiet varit z toho co maju.
Neverím v zmenu trénera, problém je oveľa hlbšie. Vyzerá to skôr tak, že ten náš DNA systém blokuje hráčov, a tým potom chýba víťazná mentalita, chuť pobiť sa o výsledok. Toto bolo vidno už dávno (napr. tá smutná prehra v Ríme) a nemení sa to. Tím jednoducho málokedy pôsobí dojmom, že chce dať gól a chce zápas aj vyhrať - niekedy mám dojem, že sú hráči extrémne prekvapení, ak sa súper nezloží už vopred a hrá na víťazstvo. Na taký prístup nevedia reagovať, veď je to neférové, kto to kedy videl, aby nás súper nenechal volne a v kľude nahrávať si do boku.
System....trebars,ale tam je treba vidieť aktívny štart na loptu,určitú agresivitu,však teraz / a nielen teraz/ to bolo vidieť-Rayo bolo vždy skôr pri lopte,a keď nie,tak tam okamžite dobehol,skôr ako si náš hrác rozmyslel,či da loptu do strany,alebo dozadu ....
Když si vzpomenu, jaký kouř dostával nekompetentní Arteta v prvních letech koučování Arsenalu, tak si říkám, že všechno chce čas
Takto si max spravime pravidelnych marodov
Jo a Lewy by mi opravdu nechyběl, protože sice umí dávat branky, ale ve hře ostatním překáží
Treba ale verit ze ligu majstrov uhrame a hlavne nech postupime z prveho miesta, lebo dostat take city bayern vo vyradovacke. To nechces 😀