Potom čudujme sa, že nám padajú tí hráči jak šachové figúrky...tých zápasov je aj tak nenormálne vela a ked konečne mohli mať čas na odpočinok, tak im tam hodia 28hod letenia so zápasom, ktorý sa nikomu ani nechce hrať...to isté v lete, turné v USA, po sezóne priatelsky zápas v australii, číne...akože určite každé euro pomôže pokladnici klubu, je to vidno...ale je to už trocha za každú cenu.
Mali vyhrať so Šachťorom,mal by klub viac zarobené....
Klub hľadá,kde zarobiť,každý peniaz je dobrý.
Keby hrali super,mali by plný štadion a klub viac peňazí....
Laporta prehajdakal 750 milionov aktiv a teraz sa ide zblázniť pre 2 miliony,ma sokuje dokedy ešte tento človek bude vo funkcii na ktoru zjavne nestačí
Hrať za klub je pre hráča práca, hrať za repre je hrdosť. Taká Argentína je pre Messiho viac ako klub. Sám povedal že titul z MS je jeho najväčšou výhrou v kariére.
Keby ma odviezli aj doviezli az do Bratislavy siel by som si kopnut. Nalepim si ciernu parochnu, zafarbim bradu uhlikom, ohnem nohy a nikto si nevsimne ze nie som Gundogan. Aj sa trosku prikrcim aby to sedelo vyskovo 😀😀😀😉. A samozrejme tri krat denne teple napoje 😄😄. To je sranda tato barcelona...
Nevím no tyhle přáteláky uprostřed sezóny... Peníze z toho nějaký budou ale jsem spíš zastánce toho využít čas na regeneraci. Kdyby to byl zápas v Evropě řeknu si dobře vyplatí se, ale letět přes půl světa..
A keď sa vrátia, pribudnú na zoznam zranených hráčov minimálne 2-3 hráči. To nám naozaj stoja tie 2 melóny za také riziko? Nech potom Barto aj zo Xavim neplačú že máme veľkú maródku, nehovoriac o tej strašnej dlhotánskej ceste tam a späť a časový posun po prílete do Ameriky a späť do Európy!!!
Je otázka ako to majú dohodnuté. Čo viem tak niekedy je dohodnuté ktorý hráči majú hrať, pretože fanúšikovia proste chcú vidieť tie najväčšie hviezdy a nie chalanov z rezervy.
Však odmietnem 100k a ostanem v Barcelone oddychujem , prikázať mi nikto nemôže že musím ísť , keď tam nechcem ísť . Ako keby im chýbalo na čokoládu 100k 🤣 Toto už je trapošina naozaj 🤣
Klub hľadá,kde zarobiť,každý peniaz je dobrý.
Keby hrali super,mali by plný štadion a klub viac peňazí....