Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Môže sa tu zduvat kto chce, ale ma pravdu. Pokial sa stale budu davat nezmyselne zmluvy hracom s pofidernym zdravim a kupovat sa zle vyscautovsani hraci, tak to pôjde do kopru.
Samozrejme, ze ma pravdu. V lige by stacilo tych 14 timov a v LM by to chcelo uplne novy format s mensim poctom ucastnikov.
Ma pravdu chlapec potiaľ v celej Európe nebudú platiť rovnaké finančné pravidlá pôjde to cele do p....
Problém je, že my v la lige sme regulovaný/obmedzovaný, ale také PSG, Chelsea, atď. v ich ligách nikoliv, resp. nie až tak. Problém potom nastáva keď sa také tými stretnú v lige majstrov. Proste to nie je férové a to ešte nehovoríme o druhej stránke veci, keď sú niektoré tými ako PSG doslova financované štátom. Pre nás a Real je potom okrem superligy jediná možnosť tiež rozpredať klub iným vlastníkom, ale sakra dá rozum, že nechceme do toho ísť na silu nútený okolnosťami. Vidíme prípad ako s MU. Ak vychytáš hrozného vlastníka, tak to môže položiť celý klub a tak či tak potom bude nekonkurencieschopný.
Ak v budúcnosti prejde Barça zmenou vlastníckeho modelu z rúk socios na akciovú spoločnosť , každý socio zarobí balík. Očakávam, že počet socios začne prudšie rásť v nasledujúcom období. Teraz nás je cca 150 000.