Ma lepsie nabehy a menej golov? U Lewu je to o tom, aby sa zobudil a zacat hrat to, co kedysi. Ferran narozdiel od neho este u nas nikdy nic nepredviedol:D
To akoze to čo spravil rafinha to už si robí picu alebo čo ako môže profesionálny fotbalista čo berie také prachy môže dovoliť takéto zakončenie keď tam postavím najebaneho fera z hornej dolnej aspoň trafí priestor brány toto už je fakt niečo neskutočné čo potom do piče ešte chcú aby dali gól keď hento nepremenia
Ty si iny puk. Ako kto kde kyda...?to ze hovorim, ze doteraz Felix nic znamena kydat? Ved to bol fakt do tej chvile. Co si spal vtedy alebo co?..A bolo to v suvislosti Felix vs. Atlético.🤣😂🙈...Ty si iny magor...hejter!
Penalty pro Barcelonu neexistují? Brutální a naprosto zřetelný šlapák v pokutovém území a rozhodčí se ani nejde podívat. A to že už vystřelil fakt není argument, kdyby to byla ruka nebo ofsajd, tak se to řeší i 10 minut nazpět
Futbal na španielsku ligu luxusný, úprimne každý hráč hrá v pohode, obzvlášť by som pochválil stred, ktorý dnes hrá konečne, tak ako sa od nich očakáva, Gundo super.. Lewa sa zapája do hry, je hrozbou, sťahuje na seba hráčov, 1 gól síce mohol dať, ale nevadí, verím, že v druhom polčase padne. Var v španielsku neexistuje? Jasný slapak na Felixae, ak som dobre videl... A celkovo sa tam motá jak ja po piatkovej noci... Len tak ďalej chlapci! Po dlhšom čase ma baví zápas španielskej ligy.
Rozhodca na fetoch , War ožratý 🤣🤣🤣 Nieje normálne aby sa rozhodca zapojil do hry a nepreruší hru, v Barce ?? Pohoda veď komu sa nepáči dám kartu 🤣 Atléti tam naňho zjapú v jednom kuse a nič , Araujo raz zakričal hneď žltá .
Peña dnes super, ten priamak vychytal neskutočne, podržal na konci skvele aj proti Coreovi
Nekaz si vecer 🙂
.
Nechteli ste mne, tady máte 💪💪💪
🥅⚽️🦵 👏👏🥳🥳 Feeelix nádhera
Peña dnes super, ten priamak vychytal neskutočne, podržal na konci skvele aj proti Coreovi