Lewandovsky by mal dostať minusovu známku,lebo on nehrajte ako náš útočník,ale skôr ako stopér súpera. Každá naša útočná akcia u neho končí,on nám bráni dostať loptu do súperovej siete.
Lewa niekoľko krát ukázal, že má dosť zlý odhad toho, ako letí lopta. Dúfam, že nemá nejaký zdravotný problém (so zrakom?). Ale inak práveže podal lepší výkon, vedel si nájsť miesto aj spracovanie nebolo také zúfalé ako predtým.
trapi sa. je to tym, ze ako starne tak uz nedokaze podavat take vykony, ako predtym, a to ho dostava psychicky dole, nie je sustredeny len na hru, neveri si a tym padom jeho vykony idu este ovela nizsie. kupovat 34 rocneho hraca nech je aky dobry je vzdy riziko. Bayern kupil miesto neho Kanea a tomu to striela
Mohla by to byt skor kritika k nasim ostatnym utocnikom. Ak je "stary" Lewa, ktory "zabudol" hrat futbal nasim najlepsim strelcom, co ostatni? Ferran? Raphinha? Felix pred Portom nestrelil gol 2 mesiace. Kazdy hrac ma v time ine ulohy, ale ak hovorime o efektivite, nemame v time lepsieho hraca, nez Lewyho. Vcera sa dostaval do sanci a dostaval lopty po dlhom case. Nebude to tym, ze sa vratili do hry Frenkie a Pedri? Pridu aj goly. Kane je uplne iny pripad, Bayern ma zdravu a kreativnu zalohu a kridla a alternativy na striedacke - preto tam sypal goly aj Lewa! Bez top zaloznikov sa utoci tazko. Tak to nefunguje, ze kupis utocnika a ten ti bude sypat goly. Je tam vela faktorov, ktore sa neustale menia. Od utocneho tria Mbappe, Messi, Neymar vsetci ocakavali min. vyhru v LM...
Cule, prosím ťa nezhadzuj to na zálohe na krídla na všetkých ostatných len nie na Lewu. Včera Lewovi záloha s krídlami vypracovali minimálne 3-4 čisté šance. Všetky svojim ťarbavým pohybom úplne zahasil alebo zle zakončil. Tu sa už nedá vyhovárať na nič iné len že proste nemá fromu a nejde mu to. Skutočne momentálne sa nemože vyhovárať, že by mu spoluhráči šance nevytvorili.
Ďalej ho porovnávaš s Ferranom, Raphinhom, Félixom.
-Ferran ( ja niesom jeho veľký fanúšik) ale porovnajme si jeho herný čas a Lewov + koľko dostáva príležitostí. Xavi ho nechá hrať každý zápas 90min, zatial čo Ferran naskakuje z lavičky a na krídlo.
- Félix a raphinha. To skutočne ideš ich dvoch porovnávať s Lewom ? Áno síce im to tam dlho nepadalo, ale pozri si ich inpact na hru, ako ich je vidieť v zápase. Či už v predu alebo vzadu. Veď včera Raphinha s Félixom boli všade. Získavali lopty, driblovali, boli na nich fauly, strielali. To že to Raphinovi nepadlo je škoda, a musí na tom zapracovať ale keď si porovnáš ich výkon s Lewandovskim ktorého si videl iba vtedy keď mu klasicky odskočila lopta alebo si zle spracoval alebo vystrelil pánu bohu do okien tak to je tisíc a jedno.
Jeho vplyv na tím je nula cela nula. Nič. Čakajú sa od neho góly, patrí k najlepšie plateným hráčom a patrí vždy k najslabším na ihrisku.
Urcite s tebou suhlasim, vcera bol nas najslabsi hrac a obcas ho lopta len tak nahodne trafila pri vyskoku do hlavy. No nas tim zacal hrat futbal v Porte (Frenkie a Pedri su spat) a Lewa sa odrazu zacal dostavat do sanci. Preto som presvedceny, ze goly od Lewyho pridu velmi skoro. Hovoris o impacte na hru - Lewa bez formy je nas najlepsi strelec. Ostatni vo forme nevedia trafit branu (nehovorim o 1 zapase ale celkovo). Preco Ferran nedostava viac prilezitosti v zapase zaujima aj mna, asi nema "impact" na treningu? Naskakovat z lavicky je vzdy rozdiel nez nastupit v zaklade, vsetko to beriem do uvahy. No zatial co Lewy u nas predviedol aspon nieco, ked timu nechybali Frenkie a Pedri, o takom Ferranovi to nemozno tvrdit. Urcite by som mu dal prilezitost miesto Lewyho v zaklade na hrote, no hlavne preto, aby Lewy zarotoval a nehral kazdy zapas, nie preto, ze by som veril, ze tam Ferran zahra lepsie.
Góly neprídu, o to som presvedčený. Jasné pár gólov dá ale nebude to viac ako 15 za sezónu. A to na najlepšie plateného hráča v Barcelone je málo. V LL dal 7 gólov a z toho 3 z penalty. Dovolím si povedať, že keby vytiahneme hocijakého priemerného útočníka z priemerného klubu tak dá rovnako gólov a to z nasledujúceho dovodu. Lewa 90% gólov čo teraz dá tak sú buď penalty alebo je to tapin do poloprázdnej brány. Nie sú to góly po krásnej individuálnej šikovnosti. Pomer cena/ výkon u Lewu je vysoko podpriemerná.
Pises, ze je bez formy a striela malo golov. Uplne suhlasim. A opat to suvisi s mojim povodnym argumentom - tento rok ma snad prvykrat k dispozicii kompletny stred pola. Ak tvrdis, ze doteraz strelil malo golov, chcel by som vidiet, kolko golov by strelil pri absencii Pedriho a Frenkieho Ferran na hrote (alebo iny utocnik miesto Lewyho). Ja si myslim, ze nad 15 golov sa dostane, nemame za sebou ani polovicu sezony. Minuly rok nam Lewy vyhral ligoveho strelca a ty tvrdis, ze je priemerny utocnik.
pedri ma vyborne momenty, ale celkovo hra stale pod svoju uroven. naopak gundo sa stale zlepsuje, je jasne, ze potreboval de jonga. vcera vyborne kounde a felix takisto. lewa je cisty traged, neviem, ci sa niekedy dostane z pod deky..je nas najvacsi problem. pena chyta vyborne, to sa necakalo.
brankari su v tychto hodnoteniach casto podhodnocovani. ked chce mat viac ako 8 tak musi zachranit aspon 5 golov. ak na neho nejde strela, tak dostane 6.5. Ak chce viac nez 9 tak musi mat aspon gol a asistenciu
naozaj az na Lewu skvele individualne vykony. Spomenul by som Penu, Gunda Koundeho a Raphinhu u ktorych to boli najlepsie vykony za dlhy cas. u Raphinhu, Penu a Gunda mozno najlepsie za barcu.
s lepsou efektivititou a nie len Lewandowskeho sme mohli vyhrat 4:0.
potreboval by konkurenciu na svojom poste, ktorou Ferran nie je, aby ho Xavi posadil a Lewa musel dat vykon. Snad Roque s tymto pomoze
Lewa má v La Lize 13 zápasů 7+3, což je velice slušný a někteří "fanoušci" z něho dělají totálního lempla. Asi děti, kteří jsou moc namlsaný statistikami Messiho a Suaréze v nejlepších letech.
Lewa bez formy nam striela najviac golov. Felix je talentovany, ale dava priemerne 1-2 goly / mesiac. Raphinha vcera robil v toku prievan, ale branu nie a nie trafit. Ferran je zralok, ktoreho na ihrisku nie je vidiet. Ak si mam vybrat, tak radsej hraca bez formy, ktory striela goly.
Lewa je momentálne suverénne najslabší hráč na ihrisku. A to nieje nejaký výmysel. Jasne o tom hovoria aj čísla, štatistiky strát, ziskov lopt, hodnotenia zápasov a koniec koncov aj zahraničné média.
Včera som pozeral zápas s anglickým komentárom a Lewu veľmi kritizovali aj tam.
Ved v tom sa uplne zhodneme. Lewa je v lepsom pripade bez formy, v horsom pripade tragicky. Nesuhlasime asi len v diagnoze - ja si myslim, ze nie je efektivny, lebo sme nemali k dispozicii Frenkieho a Pedriho (v najblizsich zapasoch sa uvidi, ci tomu tak je) a tiez si myslim, ze Ferran za neho nie je lepsia nahrada. Koho ineho by si dal na hrot?
Súhlasím, ale ja si myslím, že u Lewu sa už neprebudí inštinkt zabijaka a dá v každom zápase gól. Pár gólov Osasune,Granade,Alavesu dá ale nebude to nič extra.
Je to len o tom, ze nemame inu lepsiu alternativu, nic viac. Napriek Levowym kvalitam Barce nikdy uplne nesedeli vysoki, pomalsi, menej pohyblivi typicki hrotaci. Myslim, ze Roquemu sa s jeho profilom v nasom systeme bude darit lepsie. No druhy Suarez sa hlada velmi tazko...
Ďalej ho porovnávaš s Ferranom, Raphinhom, Félixom.
-Ferran ( ja niesom jeho veľký fanúšik) ale porovnajme si jeho herný čas a Lewov + koľko dostáva príležitostí. Xavi ho nechá hrať každý zápas 90min, zatial čo Ferran naskakuje z lavičky a na krídlo.
- Félix a raphinha. To skutočne ideš ich dvoch porovnávať s Lewom ? Áno síce im to tam dlho nepadalo, ale pozri si ich inpact na hru, ako ich je vidieť v zápase. Či už v predu alebo vzadu. Veď včera Raphinha s Félixom boli všade. Získavali lopty, driblovali, boli na nich fauly, strielali. To že to Raphinovi nepadlo je škoda, a musí na tom zapracovať ale keď si porovnáš ich výkon s Lewandovskim ktorého si videl iba vtedy keď mu klasicky odskočila lopta alebo si zle spracoval alebo vystrelil pánu bohu do okien tak to je tisíc a jedno.
Jeho vplyv na tím je nula cela nula. Nič. Čakajú sa od neho góly, patrí k najlepšie plateným hráčom a patrí vždy k najslabším na ihrisku.
s lepsou efektivititou a nie len Lewandowskeho sme mohli vyhrat 4:0.
potreboval by konkurenciu na svojom poste, ktorou Ferran nie je, aby ho Xavi posadil a Lewa musel dat vykon. Snad Roque s tymto pomoze
Včera som pozeral zápas s anglickým komentárom a Lewu veľmi kritizovali aj tam.