Chlapci rozumiem ze taketo clanky vam privedu citatelov ale fakt si chcete nadalej znizovat svoju uroven takymito blabolmi z roncerovej papulebktory uz toho vypotil mnoho.
Títo novinári vždy vedia, kto si čo myslí, kto komu čo povedal medzi štyrmi očami, kto čo plánuje atď.
Sú to proste veľmi dôveryhodné informácie :)
A on určite má doma malý model madridskeho štadiónu a pred spaním sa na neho zbožné pozerá. A na poličke má k tomu figúrku Florentina Pereza.
Bolo by mozno na zamyslenie ci taketo clanky vobec uverejnovat... rozumiem ze to je novinarcina, ale uz na prvy pohlad je toto novinarska kacica co nema nic spolocne s realitou - a trochu to stlaca dole doveryhodnost tejto stranky...
Chápem že Vám to príde ako bulvár, alebo ako zbytočný článok. Ale roky som pracoval ako redaktor, a takéto články sú viac ako potrebné, a to z jednoduchého dôvodu.
Tým dôvodom je, že vďaka takýmto článkom (bulvár, kačica, výmysel...) máme prehľad o tom, čo sa "šíri" v španielskej tlači a médiách a aký tlak to môže na hráčov a ich okolie vytvárať, čo si my ani nevieme predstaviť. Všetko má dve strany a mediálna masáž je často-krát v španielsku omnoho väčšia, ako sa môže nám zo SR/ČR zdať :) (samozrejme je to len môj pohľad a skúsenosť, nie svätá pravda)
A zároveň je to dobre aj pre web, aj tých pár kliknutí, prečítaní, komentov je len a len dobrých pre fungovanie tohto webu :)
Nečítaj to.
Sú to proste veľmi dôveryhodné informácie :)
A on určite má doma malý model madridskeho štadiónu a pred spaním sa na neho zbožné pozerá. A na poličke má k tomu figúrku Florentina Pereza.
Tým dôvodom je, že vďaka takýmto článkom (bulvár, kačica, výmysel...) máme prehľad o tom, čo sa "šíri" v španielskej tlači a médiách a aký tlak to môže na hráčov a ich okolie vytvárať, čo si my ani nevieme predstaviť. Všetko má dve strany a mediálna masáž je často-krát v španielsku omnoho väčšia, ako sa môže nám zo SR/ČR zdať :) (samozrejme je to len môj pohľad a skúsenosť, nie svätá pravda)
A zároveň je to dobre aj pre web, aj tých pár kliknutí, prečítaní, komentov je len a len dobrých pre fungovanie tohto webu :)