Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-12-12 11:09:14
Hovori teraz sam inac. To je smerodajne. Keby to nebola pravda, co hovori to by bola co za rozpolcena osobnost...Cize zbytocny clanok nejakeho blázna
2023-12-12 11:37:54
Chlapci rozumiem ze taketo clanky vam privedu citatelov ale fakt si chcete nadalej znizovat svoju uroven takymito blabolmi z roncerovej papulebktory uz toho vypotil mnoho.
Marco01 Premium
2023-12-12 12:26:38
Jo, vzdy chcel hrat za Real a preto sa pri prezrntacii jak novy hrac Barcy rozplakal...to je co za debilka tento novinar ???
2023-12-12 12:40:49
Títo novinári vždy vedia, kto si čo myslí, kto komu čo povedal medzi štyrmi očami, kto čo plánuje atď.
Sú to proste veľmi dôveryhodné informácie :)
A on určite má doma malý model madridskeho štadiónu a pred spaním sa na neho zbožné pozerá. A na poličke má k tomu figúrku Florentina Pereza.
2023-12-12 12:54:37
Bolo by mozno na zamyslenie ci taketo clanky vobec uverejnovat... rozumiem ze to je novinarcina, ale uz na prvy pohlad je toto novinarska kacica co nema nic spolocne s realitou - a trochu to stlaca dole doveryhodnost tejto stranky...
2023-12-12 13:08:25
Chápem že Vám to príde ako bulvár, alebo ako zbytočný článok. Ale roky som pracoval ako redaktor, a takéto články sú viac ako potrebné, a to z jednoduchého dôvodu.

Tým dôvodom je, že vďaka takýmto článkom (bulvár, kačica, výmysel...) máme prehľad o tom, čo sa "šíri" v španielskej tlači a médiách a aký tlak to môže na hráčov a ich okolie vytvárať, čo si my ani nevieme predstaviť. Všetko má dve strany a mediálna masáž je často-krát v španielsku omnoho väčšia, ako sa môže nám zo SR/ČR zdať :) (samozrejme je to len môj pohľad a skúsenosť, nie svätá pravda)

A zároveň je to dobre aj pre web, aj tých pár kliknutí, prečítaní, komentov je len a len dobrých pre fungovanie tohto webu :)
2023-12-13 07:42:43
Zivot ma naucil novinarom neverit....vynimka potvrdzuje pravidlo.....