Hraju len o skoro 3 melka 😂 ale hej, taky divny futbal / nefutbal. Ked mal v prane Xavi jrat tak, to tam mohol postavit viac jrcaov z B-cka. Myslim si ze by zahrali 100 krat lepsie jak niektore teliatka v nasom time
Priznavam, ked Romeu prisiel tak som si ho zastaval. Odohral par donrych zapasov. Ale uz viem, preco posledne 3 zapasy nehral a nemal by hrat uz do konca sezony ani nepodatatne zapasy, kde o nic nejde.
Ale keby bola pravda ze jo chcu spat, tak to by bola vyborna sprava 😂 radsej vytiahnut niekoho z La Masie, aby sa ukazal. Ale celkovo dnes muzstvo nehra nic moc. Asi budeme nakoniec radi za remizu.
Oriol je největší tragéd kterej kdy hrál v záloze Barcelony. S tím co dneska hraje ve středu se prostě nedá hrát ale vůbec nic.. Top DM je pro nás úplnej základ.
Po Tom čo som videl prvých 25 minút mi je pozeranie filmu presnejšie ako pozeranie sa na tragedov čo si nevážia vlastných fanúšikov keď v lige majstrov vyjdú na ihrisku a predvádzajú tento odpad bez nasadenia
Aku vyhovorku si vymysli Xavi po tomto zapase? 😂
Toto uz je moc prehrat s Antwerpami. Ako je to LM, nie je tam slabe muzstvo ale my sme BARCA.
Myslim si ze tento zapas nas polozi na lopatky uz uplne a sezonu nejak dokopeme, zeby sme aspon postupili do LM aj na buduci rok.
problem je ze v tomto time nie je ziadna poriadna autorita xavi ja makky a este navyse ma v muzstve kamaratov s ktorymi hraval to je asi najhorsie co moze byt v muzstve takisto taky lider nie je keby bol na ihrisku puyol tak kounde a romeu maju po polcase zlomene nosy v tomto klube keby bol sir alex ferguson ktory ked mu hraci takto lajdacili na ihrusku nemal problem vojst do satne zodvihnut kopacku a smarit ju prvemu flakacovi do ksichtu to by sa tieto primadony v tomto klube rychlo spamatali a hrali by 100% od prvej minuty zapasu a nie az po inkasovanom gole ako tento klub upadol je nieco strasne
S ktorými hráčmi hral? Akože toto povie niekto, kto aj Barcu sleduje? Či pred rokom tu bol a čítal dáky komentar a teraz chce byt in a mat akoze argument? Nech Xaviho kludne odvolaju, ale ak sa vyjadruje a kritizuje niekto, kto nemá ani šajnu tak...
Xavi okamžitě out,progres mínus 10. Hráči se pod ním spíš zhoršují než naopak,jsem za odvolání teď hned dokud jde zachránit ještě sezóna. Nebál bych se do konce sezony marqueza dosadit,dal bych mu šanci do konce sezóny. Ale xavi musí pryč,čím dřív tím líp aspoň mým pohledem. Nevěřím že se zvedneme ještě pod tímhle koučem 😏 bohužel spíš padáme
Nehnevajte sa na mna, ale potrebujeme riadne cistky. Kto by mal odist? Kounde (Dest 2), Oriol Romeu (Asi naozaj nema na Barçu), XAVI. Nikto si nezasluzi 100 sanci. Nikto. Co je vela je vela. A Pena by mal najblizsie sediet na lavicke, nech nerobi zaklade chyby ako 12 rocny amater.
Nuž dalsich 2.8 miliona v hajzli zrejme,no ale nevadi,predame nou camp,ved i montjuic je nam velky,bojim sa ze este i to americke divadlo usaci zrusia,kto by bol v amerike zvedavy na toto
Mame lepsie vzajomne zapasy takze sme 1 🙂 ale to je zbytocna konverzacia lebo je uuuuuplne kedno koho dostaneme. Takouto "nehrou" mozme len dufat, ze nas nepotupia takym sposobom ako Girona alebo teraz Antwerpy (kks prehra s Antwerpami 😂 to je grc velebnosti)
Poslednu pol hodinu sme ich riadne tlacili, problem je, ze sa nas nikto neboji, ani Antwerpy. Neboja sa nasej obrany, utoku nehovoriac. Prvykrat som mal dnes pri nasej hre pocit, ze to uz nefixnu ani Pedri s Gundom, lebo timu chyba sutazivost. Je mi ich luto, lebo si nezasluzia mat sebavedomie v kanali, no neviem, ako z nich Xavi po tomto opat dostane ich najlepsiu verziu. Zapasy sa hraju kazde 3 dni, potrebovali by sa oddrbat na mesiac do svajciarskych kupelov s timom psychoterapeutov a potom im Messi prehovorit do duse. Nastastie sa to netyka vsetkych, len skoro celej obrany a utoku:D
Toto uz je moc prehrat s Antwerpami. Ako je to LM, nie je tam slabe muzstvo ale my sme BARCA.
Myslim si ze tento zapas nas polozi na lopatky uz uplne a sezonu nejak dokopeme, zeby sme aspon postupili do LM aj na buduci rok.
Inak nerozumiem tento obrane. Ved takmer fullkova obrana a dostat 3 goly.
Xavi chcel porotovat, a vyzera to tak ze ho to bude stat krk.
2 zapasy 7 golov. Masaker.